Aan de slag met maaltijdvervangers van Shakeplus

Brood, crackers, yoghurt, allemaal producten die ik als ontbijt/lunch eet. Ik probeer gezond te eten maar helaas glipt het er wel eens tussendoor. Plus het standaard eten komt me soms de neus uit. Maaltijdvervangers kunnen een heel goed alternatief zijn voor een andere gezonde maaltijd. Vooral als je ook nog eens op je lijn wilt letten.
Door de jaren heen heb ik al heel veel verschillende merken geprobeerd. Nu kwam er ,voor mij, weer een nieuwe op mijn pad. Namelijk de producten van Shakeplus. Een probeerrondje waard!

Shakeplus

De producten van Shakeplus worden gebruikt als hulpmiddel bij afvallen maar ook als optimale voeding voor je spieren en bij herstel na/bij het sporten. Natuurlijk zijn ze ook ideaal als gezond tussendoortje of als even een vervanger van je ontbijt of lunch.
De lijn bestaat uit maaltijdshakes, eiwitreep choco-caramel en tomatensoep.
Wat fijn aan de lijn is dat ze gemaakt zijn op basis van natuurlijke ingredienten. Zoals eiwitten, plantaardige vezels en essentiele vetzuren. Ook vind je hier geen kunstmatige geur-, kleur-, smaak- en zoetstoffen. Leuke bonus is dat het boordevol gezonde vitamines en mineralen zit. Geen slecht combinatie toch?

Mijn producten

In mijn pakketje zaten diverse smaken shakes en de eiwitreep.
De shake is er in de smaak aardbei, banaan, vanille, cappuccino en chocolade. De shakes meng je met 250 ml melk in de handige shakebeker. In dee beker zit een metalen soort bol er in die op een ronde garde lijkt. Deze bol laat je in de beker wanneer je de poeder en de melk erin doet. Nu kun je gaan shaken. Ik moet zeggen, het werkt geweldig! Geen randjes poeder meer te vinden in de beker.
Nu de smaak en structuur. De structuur is voor mij vaak, gek genoeg, echt een ding. Heel vaak blijven de shakes wat naar meel smaken/voelen. Deze gelukkig niet! De structuur is mooi glad met een schuimend laagje door mijn enthousiaste geschud.
De smaken zijn erg lekker. Absoluut niet te zoet maar wel heel duidelijk. De lekkerste vond in de cappuccino. De smaak is echt precies zoals een echt kopje cappuccino alleen dan koud.
De eiwitreep is alleen verkrijgbaar in choco-caramel. Nu ben ik gek op die smaak dus dat komt voor mij heel goed uit. Hij is niet heel zoet en wel een beetje taai. Dus niet snel nog een hap nemen en meteen daarna een heel verhaal willen afsteken. Maar de smaak is absoluut lekker en hij vult goed dus zeker ook wel een aanrader.

Conclusie

Zou ik deze producten weer eens bestellen? Dat zou zeker heel goed kunnen. Ik ben blij dat de shakes goed smaken en een fijne structuur hebben. De reep vind ik erg lekker, even wennen in begin maar smul hem nu heel graag op. Perfect voor mij ook om onderweg op te eten, een goed en gezond alternatief voor een snelle hap.
Mocht je nu een pakket bij ze bestellen dan kun je ook nog de hulp van een online coach krijgen die jou helpt jouw doel te bereiken. Ook weer een leuke bonus!

Laat een reactie achter