inductie kookplaat beschermer - Fotocadeau

Een fleurige keuken met deze inductie beschermers

Ben jij ook eigenaar van een inductie kookplaat? Dan is dit bericht voor jou! Er zijn nu namelijk te gekke inductie kookplaat beschermers te krijgen. Deze beschermen niet alleen je plaat maar fleuren de boel ook helemaal op!

Bescherm je kookplaat met de inductie beschermers

Een inductie kookplaat is een stuk fijner te reinigen dan een ouderwets gasstel. Toch zitten er een aantal nadelen aan. Eén daarvan is dat er nog wel eens krassen op willen komen. Dit zie je snel en is natuurlijk zonde. Omdat het oppervlakte gelijk met je aanrecht ligt gebruik je het sneller om ook even je bord en andere dingen op te zetten.

Fotocadeau biedt ook een inductie beschermer. Ideaal om de boel te beschermen en ook nog eens een super leuk uiterlijk te geven.

Materiaal

De inductie beschermer is gemaakt van soepel vinyl. Wanneer je hem niet gebruikt of bijvoorbeeld maar 1 pit even snel wil gebruiken kun je hem oprollen. Naast dat het je kookplaat tegen krassen beschermt kan hij ook niet per ongeluk aangezet worden door je kat of door de kinderen.

De onderkant is voorzien van een antislip laag dus hij glijdt niet van je kookplaat af.

De leukste printjes

Natuurlijk zou fotocadeau, fotocadeau niet zijn wanneer je niet je eigen printjes zou kunnen maken. Maar ik koos in dit bestaande ontwerp. Ze hebben namelijk keuze uit 810 ontwerpen, echt ontzettend veel. Ontwerpen van stillevens tot kunstwerken, van dieren tot marmer. Je kunt het zo gek niet bedenken. Ik dacht daar moet gewoon wel een passende voor mijn keuken tussen zitten.

Ik koos voor een marmerprint met blauw en goud. Een opvallende print maar met een donker grijs blad en een blauwe achterwand met gouden details past hij erg leuk in het geheel.

In de praktijk

Met de plaat erop plaats ik veel sneller ook spullen op de kookplaat. Ik weet dat de plaat beschermd wordt en het maakt mijn aanrecht groter qua werkblad. Omdat het vinyl vrij soepel is kan ik hem gemakkelijk even 1 keer omslaan wanneer ik maar 2 kookpitten gebruik. Gebruik ik de gehele plaat dan rol ik hem even op en leg hem aan de kant, net zo gemakkelijk.

Naast dat hij erg handig is ziet hij er vooral ook nog eens super leuk uit dus wat wil je nog meer!

Waar te bestellen

Je vindt deze inductie beschermers bij Fotocadeau. Upload je eigen leuke foto of maak een selectie uit hun assortiment. Maak je geen zorgen over het formaat. De inductie kookplaat beschermer is in elke maat te bestellen dus je vindt altijd een passende.

Wanneer je toch op de site bent neem dan ook eens een kijkje bij de andere leuke originele producten. Denk aan wanddecoratie, tassen, broodtrommeltjes maar ook leuke onderzetters vind je bij Fotocadeau

Ik ben benieuwd waar jij voor gaat kiezen!

Laat een reactie achter