Geef eens een mooi en origineel fotocadeau

Heb jij ook die mooie vakantiefoto op je telefoon nog staan? Of dat prachtige portret van je kids of huisdier? Wat doe jij er eigenlijk mee? Meestal verzamelen we alles op onze harde schijven en komen we ze toevallig tijdens het scrollen eens tegen. Zonde! Je kunt zulke geweldig leuke gepersonaliseerde producten laten maken. Dus ontdek met mij leuke verassende opties die er zijn qua gepersonaliseerd drukwerk van Fotocadeau.

Verrassende voorwerpen om te bedrukken

Ok, we kennen allemaal inmiddels het canvasdoek wel. Deze hangt dan ook bij menig gezin al aan de wand maar wist je dat er super gave andere ondergronden zijn om op te drukken? Wat dacht je van een schoolplaat. Jawel zo eentje tussen 2 houten latjes in. Wil je andere creatieve vorm? Kies dan voor een wandcirkel of een hexagon. Gedrukt op licht en stevig kunststof waardoor je het erg gemakkelijk kunt bevestigen aan de muur. Of wat dacht je van zelf onderzetters maken. Plexiglas of gewoon glas, ook zo’n leuke basis. Zo zie je maar de mogelijkheden zijn eindeloos en voor alle ruimtes is er wel iets passends. Hou je van collages? Plaats dan eens meerdere hexagons of muurcirkels bij elkaar. Deze optie is er ook met vierkante vormen. Zo maak je echt een unieke collage voor jezelf of een perfect fotocadeau. Fotocadeau heeft bijvoorbeeld ook plastic placemats. Zo kun je elke dag bij het ontbijt genieten van je mooie foto’s.

Ontwerp en ophanging

Uiteraard kun je je eigen foto’s aanleveren. Deze kun je online nog bewerken en eventueel aanvullen met achtergrondkleuren. Even afhankelijk voor welk voorwerp je kiest. Bij alle producten kun je kiezen voor een aanvulling qua ophangsysteem. Zo kun je thuis meteen los en hoef je niet apart deze nog weer aan te schaffen.

Eigen ervaring met Fotocadeau

Inmiddels heb ik redelijk veel ervaring al met deze fotoproducten. Zowel qua hexagons, reclamebedrukking op forex en een huisnummer bord. Alles wordt keurig en snel geleverd en is klaar voor bevestiging door de bijgeleverde bevestingsmogelijkheden (optioneel). De reacties van mensen zijn altijd erg leuk op de muurdecoratie omdat het unieke stukken zijn.

Voor welk product en bedrukking zou jij willen gaan?

Laat een reactie achter