Het geurmeisje, wasmelts en huisparfum

De heerlijke waxmelts en roomspray van Het Geurmeisje

Je bent ze vast al wel eens tegengekomen online, de heerlijke geuren van Het Geurmeisje. Deze super leuke en lekkere waxmelts zijn een lust voor het oog maar het belangrijkste, ze ruiken heerlijk!

Hoe werken de waxmelts

Wanneer je de melts besteld krijg je ze in superhandige tabletvorm. Er zitten 5 tabletten aan 1 stuk, verpakt in een handige plastic verpakking. Je kunt per keer een tablet simpel afbreken, zie het als een blok chocolade alleen eet je ze niet op 😉

Vervolgens heb je een brandertje nodig. In dit geval gebruiken wij er eentje van Het Geurmeisje zelf. Leg de tablet bovenop het brandertje en stop onderin een waxinelichtje. Door de warmte smelt het blokje geleidelijk. Zodra het helemaal gesmolten is ligt het als een vloeibaar goedje bovenop de brander. Een heerlijke geur verspreidt door de kamer.

20231016_174901
20231016_175210
het-geurmeisje-1-juulsblogt
Het geurmeisje, wasmelts en huisparfum

Hoeveel product heb je nodig

Wanneer je een woonkamer wil vullen met de heerlijke geuren zou ik ze zeker in een brandertje gooien. Dit hoeft echt niet de hele dag aan te staan. Het handige is dat je er erg lang mee kunt. Zodra je namelijk het kaarsje weer uit doet, stolt de waxmelt. Zo kun je hem de volgende keer weer gebruiken. Dit kun je zeker een behoorlijk aantal keren doen want snel verdampt het product niet.

Heb je nu een kleine ruimt, zoals een toilet, dan zou het neerleggen van de melts ook gewoon al kunnen. Ze geven zo namelijk ook al een goede geur af. Pak bijvoorbeeld een leuk schaaltje en leg daar een paar tabletten op.

De soorten geuren en andere producten

Ik heb gekozen voor heerlijke rozen geuren en andere zoete geuren. Te zwaar is niet per definitie mijn smaak al kan het met het donkere weer wel goed. Je hebt echt ontzettend veel geuren waaruit je kunt kiezen. Op de site zijn ze handig onderverdeeld in categorieën.

Laat je huis lekker ruiken met de roomsprays. Nog een product vol geur. Ik heb een rozen spray en wanneer ik die in de ochtend in de kamer spray ruik ik het in de avond nog! Je hebt ook maar heel erg weinig nodig hiervan. 1 a 2 sprays vind ik voldoende. Meestal spray ik een keer op mijn vloerkleed en in de achterkamer 1 keer. Zo is de geur al mooi verspreid.

Heel veel leuks en lekkers dus om je huis geweldig te laten ruiken!!!!

Laat een reactie achter