Lasergamen en glow in the dark midgetgolf, een super leuk kinderfeestje

Mam, volgend jaar wil ik graag gaan lasergamen voor mijn kinderfeestje. Toe maar, doe maar duur. Zucht maar ja beloofd is beloofd en dit jaar was het zover. Vers gestart op de nieuwe basisschool en al een mooie bups vrienden rijker gingen we ervoor. Nu wonen wij in Drachten dus het was even zoeken waar wij dit konden doen. Mijn zusje kwam met het idee om naar Avontoer te gaan in Burgum. Hier was ik nog nooit geweest dus zeker een kijkje waard.

De locatie

De locatie bleek enorm te zijn. Buiten is een ontzettend groot klimpark. Officieel hadden de kids hier ook al op gemogen maar het is echt heel hoog en een grote uitdaging. Na uitleg van de begeleiding daar bleek dat het meestal ook bezocht wordt door middelbare scholieren of volwassenen. En aan de koppies van mijn 11 jarige groep kids te zien, hadden ze dit ook veel te spannend gevonden.
Binnen in het pand vind je een legio mogelijkheden. Veel zaaltjes, kleine ruimtes voor kleine kids. Een bowlingbaan, filmzaal, lasergamen, midgetgolf en nog veel meer. Hier is dus erg veel mogelijk.

Ons feestje

Het leuke hier is dat je een pakket kiest met 2 activiteiten er in. Zo heb je de middag ook iets meer gevuld. Wij kozen voor Glow in the dark midgetgolf en daarna Lasergamen. Al met al ben je dan ong 1.45 uur onder de pannen dus een mooie tijd.  Totaalprijs hiervoor was €11,75 p.p. inclusief ontvangst met ranja en slagroomsoes en een ijsje op het einde. Dit vond ik zeker te doen.

Glow in the dark midgetgolf

Dit is echt heel erg leuk. De ruimte is donker maar prachtig verlicht door de glow in the dark effecten op de vloerbedekking en alle schilderingen. Je hoort bijpassende junglegeluiden. Het ziet er heel mooi uit. Je hebt 15 banen in totaal. Sommige vrij simpel, andere behoorlijk uitdagend. Omdat het een beetje een doolhof is kom je steeds in een nieuwe ruimte terecht. Echt heel erg mooi gedaan en de kids hebben vol enthousiasme gespeeld.

Lasergamen

Hier keken ze het meeste naar uit. Na het aantrekken van het pak en de uitleg gingen ze los. 15 Minuten lang hoorden we ze gillen en lachen. Heerlijke rode koppies als resultaat. 1 Mini minpuntje waren de pakken. Deze waren heel hard qua materiaal en vrij zwaar. Dit deed bij de kids op een gegeven moment wel pijn op de schouders dus het had niet veel langer hoeven duren. Wel hadden ze het erg leuk gehad. De pakken registreerden alle scores dus wisten ze precies welk team de meeste punten had gescoord.

Conclusie

Een hele gave locatie met veel mogelijkheden voor een niet al te gekke prijs. Zeker de moeite waard om eens op de site een kijkje te nemen want ze hebben echt heel veel te bieden voor zowel jong als oud. Gok ook niet dat dit ons laatste bezoekje zal zijn!

Een gedachte over “Lasergamen en glow in the dark midgetgolf, een super leuk kinderfeestje

Laat een reactie achter