De beste schoonheidsmerken

Er zijn steeds meer schoonheidsmerken. Er lijken bijna elke dag weer nieuwe schoonheidsmerken bij te komen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan help ik je graag een handje. In dit artikel staan de beste schoonheidsmerken op een rijtje.

schoonheidsmerken - juulsblogt

Dior
Het merk Dior bestaat al tientallenjaren. De oprichter van Dior werd geboren in 1905 in Frankrijk. Dior begon als een merk voor kleding. In 1946 heeft oprichter Christian Dior zijn modehuis geopend. Tegenwoordig heeft het schoonheidsproducten, waaronder parfum zoals J’Adore en Sauvage. Ook make-up kan je kopen van dit merk. Je kunt makkelijk en snel Dior bij douglas bestellen. Je krijgt je producten binnen 24 uur thuisbezorgd. Ook voor je huis kan je verschillende producten kopen, zoals een kaarshouder van Dior. Ben je op zoek naar een mooi cadeau? Dan is een parfum van Dior een aanrader. Twijfel je over wat past bij diegene? Dan kan je bij Douglas een cadeaubon kopen. Zo kan je vriend(in) zelf het perfecte cadeau uitkiezen.

Chanel
Chanel is net als Dior een Frans merk. Het is op gezet in 1909. Ook dit merk begon met kleding voordat het schoonheidsproducten begon te ontwikkelen. Chanel staat vooral bekend om de parfum number 5 en de Chanel tassen. Het heeft echter veel meer verschillende schoonheidsproducten en andere parfums, zoals coco mademoiselle, chance eau fraîche en chance. Andere schoonheidsproducten die je kunt kopen zijn bijvoorbeeld gezicht crèmes met een factor, reinigingsschuim, gezicht crème en gezichtsvloeistof.

Clinique
Het merk Clinique is in 1968 begonnen. Het is het eerste schoonheidsmerk dat parfumvrij is en op allergie is getest. Hierdoor is het geschikt voor iedereen met een gevoelige huid. Clinique heeft naast verzorgingsproducten ook make-up producten, zoals mascara. Daarnaast heeft Clinique ook een aanbod van diverse parfums.

Twijfel je over welk schoonheidsmerk bij je past? Laat je dan adviseren door een van de medewerkers bij Douglas. Ze weten alles over schoonheidsmerken en kunnen je zo goed adviseren welk merk geschikt voor je is. Als je op zoek bent naar een parfum kan je het beste ook de bijpassende producten zoals showergel aanschaffen. Door deze producten blijft de geur namelijk langer hangen. Het is ook belangrijk om te onthouden dat een parfum op elke huid anders ruikt. Wat je bij je vriend of vriendin lekker vindt ruiken kan heel anders ruiken op jouw huid. Koop daarom niet klakkeloos een parfum of ander verzorgingsproduct dat iemand anders gebruikt.

Laat een reactie achter