De leukste huis naambordjes

Hoe leuk is het om je huis een persoonlijk tintje te geven. Niet alleen door een leuk opgefleurde tuin maar wat dacht je van originele nummer en/of naambordjes! Geef hem een persoonlijke touch of maak een keuze uit het huidige assortiment. Eén ding is zeker! Je kunt je huisje een stuk gemakkelijker onderscheiden en uniek maken.

Voor mijn eigen huisje ging ik ook aan de slag met een leuk bordje. Ik woon in een rijtjeshuis dus saai en 1 in een dozijn qua nummertjes en uiterlijk. Online kun je de leukste huis naambordjes bestellen. Je hebt keuze uit veel verschillende. Niet alleen qua vormen maar ook qua kleuren en/of patroontjes. Het bordje is gemaakt van aluminium dus super sterk en simpel aan je gevel te bevestigen met 2 schroefjes. De gaatjes zijn er al in geboord.

Vormen naambordjes

Je kunt de keuze maken uit 4 vormen. Rond, vierkant, vierkant met afgeronde hoekjes en hexagon. Voor mijn eigen bordje koos ik voor een ronde versie. Naast de vorm kun je ook nog heel veel maten kiezen. Van 20×20 tot 80×80 dus ook geschikt voor een bedrijfspand bijvoorbeeld waar je het huisnummer van verder weg moet kunnen lezen.

Kleuren naambordjes

Nu komt het allerleukste. Het personaliseren van de bordjes. Je hebt de keuze uit ten eerste de gewenste opdruk. Wil je je naam en huisnummer, een afbeelding van een dier, alleen een nummer, het kan allemaal. Ik wilde het liefste alleen mijn huisnummer dus heb voor die versie gekozen. Je kunt het lettertype en de grootte daarna wijzigen en dan overgaan naar de kleuren. Deze kun je zelf bepalen of voor een leuk prefab motiefje gaan. In de voorbeelden had ik een super leuke roze versie gezien die al erg leuk was dus ben daarvoor gegaan.

Levering

Zoals ik vaker ervaren heb, is de order super snel binnen. Je kunt voor express kiezen, dan is het er de volgende werkdag of hem 2 à 3 dagen later laten bezorgen. Hij wordt geleverd in stevig karton, helemaal klaar om door jou opgehangen te worden.

Enthousiast geworden? Ga nu ook je naamplaat maken bij Fotocadeau

Laat een reactie achter