Een stukje ontspanning

Stress, ja ook ik ga er onder gebogen maar wie niet. Een stukje ontspanning is soms ver te zoeken. We hebben het druk druk. Druk met werk, kinderen, sporten, hobby’s en nog veel meer. Als de kids dan een dagje vrij van school hebben en je even niet hoeft te vliegen kijken ze mij met grote enthousiaste puppy ogen aan en komt de altijd op dat moment niet altijd gewenste vraag: ‘En? wat gaan we doen vandaag? Waar gaan we naar toe?”

Hoe lekker is het in alle chaos en drukte om even toch een momentje van rust te zoeken. Dat ene uurtje dat je thuis bent en even niet gestoord wordt. Trek je dan eens even lekker terug, Neem een lekker bad, pak een goed boek of hang gewoon ongegeneerd languit op de bank. Om dit moment extra ontspannend te maken heb ik hier een aantal geweldige producten afkomstig van de mooie De Relax- Anders shop.

Isabelle Groeneveld is stress/levenscoach en geboren met een gave om mensen te helpen. Naar aanleiding van vragen van haar cliënten over waar bepaalde spulletjes gekocht konden worden is de shop ontstaan. Nu mag ik een aantal van deze prachtige producten uitproberen.

20171013_103034

Thee daar maak je mij altijd blij mee. Dit is een melange genaamd Moringa blad thee uit Bali. De bladeren van de boom zijn rijk aan onder andere bètacaroteen, vitamine C, proteïne, ijzer en kalium. Het ondersteunt het afweersysteem, heeft een positieve invloed op je energie, bevordert een goede spijsvertering en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Wat ook niet onbelangrijk is is dat het een lekkere thee is!

Wierook, altijd een succes. Dit is een lavendel versie. De geur komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt. Zoals kruiden, harsen, specerijen en oliën. Geen scherpe geur maar een fijne zachte geur die rustig aan je huis vult. De winkel beschikt over nog veel meer geuren zoals bloemen, honing maar ook krachtige en pure salie.

20171013_102923

Mocht je nu de wierook willen gebruiken natuurlijk heb je daar een houder voor nodig. Er zijn ontzettend veel variaties hierin te vinden maar wat is er nou leuker dan een van deze 3 geweldige boeddha houders. Super leuk om mee te variëren of in diverse kamers startklaar te hebben staan.

20171013_104040

Naast al deze geweldige producten is er nog een erg leuke categorie. Namelijk de Mooi mens kaartjes. Soms wil je iemand laten weten hoe dankbaar je hem of haar bent even een lieve boodschap geven maar weet je niet helemaal hoe. Daar kan je een Mooi mens kaartje voor gebruiken. Deze kaartjes hebben elk een andere opdruk en boodschap samen met een lief bedeltje.

20171013_131558

Ik hoop je zo weer een klein stukje op weg geholpen te hebben naar even een heerlijk uurtje ontspanning en genieten.

Namasté

 

Laat een reactie achter