Een subtiel en persoonlijk sieraad vind je bij Lux&Luz

Zoals de vaste lezers inmiddels misschien al weten ben ik gek op sieraden. Vooral mooie armbanden en horloges zijn hier in grote getalen aanwezig. In materiaal en kleuren varieer ik graag. De meeste armbanden zijn zilver en rose goud. Hoe leuk dan om eens aan de slag te gaan met een gekleurde versie. Zo wam ik terecht bij het bedrijf Lux&Luz. Hier hadden ze een prachtige subtiele armband die je zelf kunt samenstellen qua kleur en bedrukking, ik ging aan de slag!

Lux&Luz

Leuke en originele gepersonaliseerde sieraden. Die vind je hier te kust en te keur, van oorbellen tot kettingen en armbanden. Subtiele initialen of persoonlijk gekozen bedeltjes. Mooie producten om jezelf eens heerlijk mee te verwennen of om als cadeau weg te geven. Natuurlijk kun je ook voor reeds samengestelde sieraden kiezen. Zoals kettingen met 1 bepaalde bedel of oorbellen met veertjes. Levering is binnen een paar dagen

Mijn armband

Ik bestelde de prachtige initiaal armband met satijnen bandje. Het bandje is door middel van het verschuiven van de knoopjes te verstellen. Het past dus eigenlijk iedereen. het leuke is dat je zelf de kleur kunt kiezen. Ik koos voor de kleur Forest Green. Ik vind deze kleur gemakkelijk te combineren met mijn kleding en erg stijlvol.
Wanneer je de kleur gekozen hebt vul je je gewenste initaal in. Deze kan in cursief of blokletter geslagen worden. De disks zijn 0,8 cm in diameter en bestaan voor 100%uit gold filled materiaal. Dit betekent dat het niet zal verkleuren, afgeven en mensen met een allergie voor metaal dit sieraad zorgeloos kunnen dragen. Het heeft dezelfde eigenschappen als echt goud alleen is het een stuk goedkoper maar wel net zo sterk.

Het armbandje wordt geleverd in een prachtig chique doosje dus handig om in te bewaren. Perfect ook om het als geschenk weg te geven.

It’s a keeper

Ik vind het een erg mooi sieraad. Zeer subtiel met mijn eigen initiaal wat ik altijd erg leuk vind. Is het een aanrader? Jazeker. Een groot voordeel is het soort materiaal van het plaatje. Het materiaal kan ontzettend lang meegaan waar goedkopere versies binnen de kortste keren stuk gaan, verkleuren en meer. Mocht je dit sieraad net zo leuk als ik vinden zoek dan snel een mooi kleurtje voor jezelf uit. Het armbandje haal je in huis voor €39,95

Laat een reactie achter