Heerlijke gezonde en verse smoothies altijd bij de hand

Gemakkelijk en gezond, ik ben voor! In mijn immer voortdurende zoektocht naar lekkere maar verantwoorde tussendoortjes kom ik zo nu en dan toch wel echt iets heel leuks tegen. Zo kwam ik in contact met Juice Junkies. Hier thuis zijn we gek op smoothies maar het blijft er vaak bij omdat je dan weer net niet de juiste spullen in huis hebt. Of teveel waardoor je producten uiteindelijk weggooit omdat ze achterin je koelkast beland waren. Hier hebben ze bij Juice Junkies de oplossing voor!

Vers en gekoeld geleverd

Bij Juice junkies bestel je kant en klare smoothie pakketten. De zakjes worden gekoeld geleverd en gaan zo bij je thuis weer in de vriezer . Elk zakje heeft een portie fruit en/of groenten die je in een blender mengt met een door jou gekozen sap. Super handig en snel. De zakjes zijn elk 150 gram. In elk zakje dit dus een portie van 2,5 stuks fruit! Het fruit is voorgesneden en diepgevroren. Is diepvries dan wel gezond? Jazeker. De voedingswaarde en vitamines van diepvriesfruit blijft namelijk stabiel vanaf het moment van invriezen dus het is zeker een alternatief voor vers fruit.

Niet meer vele soorten in huis halen, alles schillen, snijden. Hoppa, 1 zakje in de blender, 200 ml drinken er bij, even blenden en je hebt een heerlijke coole smoothie. Ook ideaal wanneer de kids geen mega fruiteters zijn, in een smoothie gaat het er vaak iets beter in 🙂

Mijn pakket

Ik ging voor een box. Hierin vind je 10 verschillende smaken. Wel zo leuk natuurlijk zodat je alles lekker kunt gaan proberen. De smoothies hebben allen spannende namen. Denk aan Mango Passion, Green Machine, One in a Melon en The Hulk. Levering kwam op een door mij gewenst moment, in de avonduurtjes. De bezorger had een koelbox met hierin de doos. In de doos zaten koelelementen. De zakjes waren nog keurig diepgevroren dus konden zo de vriezer weer in. En tsja, toen was het een geval van keuzes maken. Welke neem je eerst. De kinderen mochten om beurten een smoothie van de dag kiezen. Ook die zijn er namelijk gek op.

Onze mening

De kids en ik zijn overtuigd. Het gemak, de super lekkere smaken en het feit dat het meteen een lekker koel drankje is (hou niet van lauwe smoothies) waren zeer grote pluspunten. Het altijd bij de hand hebben is voor ons ook ideaal omdat je dan een smoothie verkiest boven een andere snelle snack. Kortom volgens ons, zeer zeker de moeite waard. Je vindt ons gekozen pakket hier voor de prijs van € 25,70

Laat een reactie achter