3 Dagen dineren eten met de Hello Fresh maaltijdbox

Hello Fresh, je moet er inmiddels wel eens van gehoord hebben. Of via tv- radioreclame of in de bladen. Krijg je versproducten thuis bezorgd en ga aan de slag met de vele diverse gerechten. Niet nadenken over wat je nu weer moet koken en nee, pakjes zijn uit den boze dus het is koken from cratch. Natuurlijk was ik hier ontzettend nieuwsgierig naar en, mazzelaar dat ik ben, mocht ik het concept 3 dagen uitproberen via het bedrijf Maaltijdbox.org. Op deze site kun je eigenlijk alle soorten foodboxen vinden van vele verschillende bedrijven, erg handig dus mocht je willen vergelijken. Dus hoppa, bij de deur gaan zitten wachten op de eerste levering!

Levering

Handig genoeg kun je kiezen voor een dag en tijdstip qua levering. Iets wat velen van ons ontzettend goed uitkomt. Ik koos voor de avondlevering omdat ik er dan zeker van ben dat ik thuis ben. Om 19.30 stond de Hello Fresh meneer op de stoep.
De doos was gekoeld geleverd wat voor mooie verse producten zorgt. De verschillende menu’s zitten per papieren zak verpakt, super handig. Je hoeft dus niks bij elkaar te zoeken maar hebt meteen alles bij de hand. Ik legde dan ook de volle zakken in zijn geheel in de koelkast.
Bij het online bestellen kon ik kiezen uit vele diverse gerechten. Zo weet je zeker dat je met producten aan de slag gaat die bij jou passen. Er zijn perfecte gerechten voor gezinnen met kinderen maar ook voor bijvoorbeeld mensen die van lekker pittig houden.

De gerechten

Ik koos voor 3 totaal verschillende gerechten. Een met zalm, een met kippengehakt en een vegetarisch gerecht.

Bij elk menu zit een grote kaart. Hierop staan alle benodigde ingrediënten en welke basisbenodigdheden (zoals zout, olie) je nodig hebt. Verder staat er uitgebreid beschreven inclusief foto’s wat het stappenplan is. Dit is duidelijk te volgen vooral door de foto’s mocht je even over iets twijfelen.
Er staat tevens bij hoeveel tijd het kost om voor te bereiden en daadwerkelijk te koken. Ik vond het een sport om het eindresultaat op het voorbeeld te laten lijken 🙂

   

De smaak

Nu natuurlijk de belangrijkste vraag. Naast gemakkelijk was het ook lekker? Ons (de kids en ik) antwoord is zeker JA. We hebben erg lekker gegeten en het is fijn dat alles gewoon vers is. Ben zelf snel van het gemak en stap vaak over op pakjes wat sauzen en kruidenmixen betreft en dat terwijl het eigenlijk zo simpel is. Helaas is HelloFresh niet 100% biologisch. Hecht je hier wel waarde aan? Bekijk dan het overzicht met de biologische maaltijdboxen

Is het iets waar ik vaker gebruik van wil maken? Ja dit behoort zeer zeker tot de mogelijkheid. Het is niet super goedkoop maar wel ideaal wanneer je minder shoptijd hebt en toch graag gezond eet.

Laat een reactie achter