Revlon Colorstay, een nieuwe aanwinst in mijn toilettas?

Foundation, een product wat ik altijd in de toilettas heb maar niet elke dag draag. Dit bewaar ik voor ik gezellig op stap ga, een etentje heb of een andere gelegenheid waar ik me iets extra voor wil opdoffen. Nu werd ik benaderd door Makeupshoppen.nl of ik eens aan de slag wilde gaan met Revlon Colorstay. Een foundation waar ik nog niet bekend mee was en zeker de moeite waard om eens te testen.

Revlon Colorstay Foundation

Om te beginnen eerst even wat feitjes. Revlon Colorstay Foundation is een lijn die verkrijgbaar is in twee verschillende uitvoeringen. Met de diverse foundations die ik eerder gebruikte heb ik die keuze nooit gehad. Iedereen gebruikt dezelfde basis, alleen de kleur is iets anders. Revlon heeft de uitvoering voor de droge/normale huid en de vette/gecombineerde huid. Dit was het eerste wat mij meteen opviel.

Wat verder een leuke bonus is, is dat ze een range van 35 kleuren hebben. Echt enorm veel. Zo kun je altijd een foundation vinden die bij jou past, of je nu een super lichte, een medium of een donkere huid hebt.
Het product heeft een SPF 20 bescherming waar ik persoonlijk altijd wel erg fan van ben. Bescherming van je gezichtshuid tegen de zon is altijd wenselijk.

Revlon - Juulsblogt

Mijn ervaring

Ik ging aan de slag met de versie voor de normale/droge huid en dan kleur 200 Nude. De Colorstay smeert prima. Zodra je hem iets uitsmeert wordt hij meteen heel mat en iets stroef. Je denkt dan eerst dat hij niet goed smeert maar dat valt erg mee. De kleur is mat maar ik vind niet dat je er echt mega opgemaakt uit ziet. Het eindresultaat is heel natuurlijk maar wel een stuk egaler dan zonder de foundation. De kleur is voor mij prima. Op het moment op het randje aangezien ik door het zonnetje iets bruiner geworden ben maar hij kan nog precies.

Conclusie

Zeker wel een foundation die ik zou aanraden. Smeert prima, geen luchtjes en een hele mooie matte kleur. Verder de enorme kleurrange en de keuze voor je type huid maakt het wat mij betreft absoluut een bijzonder product. Het zorgt ervoor dat het ook voor iedereen geschikt is. De prijs is nu ,in de aanbieding, € 12,95 dus daar hoef je het zeker niet om te laten!

Een ander review over een foundation lezen? check hier het artikel.

 

 

2 gedachten over “Revlon Colorstay, een nieuwe aanwinst in mijn toilettas?

Laat een reactie achter