De verzorgingsproducten voor je natuurlijke schoonheid

Verzorgingsproducten, wie heeft ze niet. Zoals bij zovelen denk ik heb ik door de jaren heen al heel veel potjes met smeerseltjes versleten. Vroeger kon ik alle soorten en merken gezichtscrème smeren, als het maar lekker rook dan vond ik het al geweldig. Nu ik iets ouder ben (sst niet verder vertellen) is dat zeker niet meer zo. Mijn gezichtshuid is veranderd, vochtarm en snel trekkerig. Ook heb ik moeten afstappen van het geparfumeerde.

Natuurlijk en neutraal, dat is toch vaak de truc. Ik heb verschillende merken inmiddels geprobeerd. Het merk Iva Natura en Paul Penders zijn er twee van. Twee van de vele merken verkrijgbaar bij Nura Natura. van Daniëlle Smeyer. Een dame met een passie voor 100% natuurlijk. Hieronder mijn ervaring met deze fijne natuurlijke producten.

Iva Natura en Paul Penders, verzorgingsproducten

Iva Natura wordt geproduceerd in Anatolië, Turkije.  De producten zijn bereid met essentiële kruiden, plant extracten en oliën die afkomstig zijn uit beschermde ecosystemen op het platteland. De natuurlijke flora wordt gevoed volgens agrarische traditie in Anatolië.

Paul Penders combineert zuivere ingrediënten van de natuur. Allen bedoeld om je huid gezond en vitaal te houden en te herstellen. Alle producten hebben als LevensESSENTIE Gold®. Een beproefde infusie van 22 organische kruiden, enzymen, vitaminen en anti oxidanten. Dit om je huid te verjongen, herstellen en ontgiften.

Beide merken zijn natuurlijk en vegan.

Iva Natura cleansing foam, verzorgingsproducten       Iva Natura Cleansing foam, verzorgingsproducten

Iva Natura Make-up Cleansing foam

De Cleansing foam komt in een 100 ml verpakking. De foam is verrijkt met zoethoutwortel wat het een ontstekingsremmende en antibacteriële werking geeft. De foam voelt fijn aan en reinigt je gezicht goed van alle make-up en is zuinig in gebruik. Verdeel een klein beetje over je gezicht en hals en spoel af met water. Je huid voelt heerlijk fris aan. Prijs per pot van 100 ml € 12,95

Iva Natura, hand cream, verzorgingsproducten        Iva Natura face mask, verzorgingsproducten

Iva Natura Hand moisturizing

Dit glazen potje is gevuld met een rijke creme met mandarijn extract. In het begin lijkt het wat dik en stug te zijn. Op de handen voelt het eerst vrij vet maar dit trekt heel snel in. Het maakt je handen zacht en gehydrateerd. Hij is bovendien rijk aan vitamine C. Vitamine C stimuleert de groei van collageen en maakt de huid steviger. Prijs per pot van 50 ml € 9,95

Iva Natura Black face mask

Dit fijne masker is verrijkt met Kleefkruid extract uit Diyarbakir. Kleefkruid is een zeer geneeskrachtig kruid wat gebruikt wordt voor huidaandoeningen zoals eczeem, wondjes, zweren, irritaties en schrammen. Het is rijk aan ascorbinezuur, vitamine C en saponinen.

Het masker herstelt de huid en maakt hem lekker zacht. Het wordt niet hard en smeert gemakkelijk. Smeer je gezicht in met het masker en spoel het na ongeveer 5 minuten af.

Het masker is verkrijgbaar in een pot van 250 ml en goed voor heel veel verwennerij. Prijs per pot € 18,50

Paul Penders, BB cream, verzorgingsproducten

Paul Penders BB Cream

Deze creme werd me al aangeraden en na gebruik snap ik waarom. Deze fijne 4 n 1 crème is echt heel fijn. Het is een foundation, sun defence, skin refresher en mosturizer in 1. De kleur van de creme is gewoon wit maar toch geeft het een hele lichte tint. Vochtinbrengend is hij zeker. De huid voelt zacht en ziet er mooi stralend uit. Zeker een product om vast in mijn toilettas te hebben. De creme is in 3 tinten te verkrijgen. Medium, light en dark. Prijs €26,50 voor een tube van 30 gram

Conclusie

Twee hele fijne lijnen. Praktisch niet geurend, zacht voor de huid en goed werkend. Absoluut aanraders om te gebruiken. Mijn huid voelde heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Mijn huid voelde totaal niet trekkerig wat ik altijd snel heb. Zeker een aanrader ook bij een gevoelige huid!

Laat een reactie achter