Een heerlijke vegetarische maaltijd, check hier mijn recept

In het weekend eet ik meestal alleen. De kids zijn bij hun vader dus ik zorg ervoor dat ik door de week grotere porties kook die ik invries. Ideaal en lekker snel. Nu zag ik weer een aanbieding in de supermarkt voor de vegetarische Pulled oats van Gold&Green. Dit had ik eerder klaargemaakt maar vond er te weinig smaak aan zitten. Ik besloot het product toch nog een keer te kopen en dan de uitdaging thuis aan te gaan om er iets van te maken zonder extra boodschappen in huis te halen. Ik ging aan de slag en maakte uiteindelijk een super lekkere geheel vegetarische maaltijd. Check hieronder mijn recept.

Benodigdheden

Omdat ik geen extra boodschappen in huis wilde halen (aangezien de vriezer wel gevuld is met al klaar liggende maaltijden) was het de kunst om te werken met wat er nog in de koelkast lag. Ook niet slecht omdat je dan tenminste de restjes op maakt en je gaat creatief met je producten om.

Deze portie is goed voor 1 tot 2 personen

 • Pakje Pulled Oats tomaat – Oats Beans& Love
 • Kaas, welke je maar lekker vindt. Ik had nog 1 plak oude kaas en voor de andere boterham heb ik jonge kaas gebruikt
 • Sla
 • Groene pesto
 • 2 Bruine boterhammen
 • Tomatensaus –  in mijn geval moest ik even creatief zijn en heb daadwerkelijk 2 eetlepels tosti quicksaus gebruikt 🙂 Deze lag nog in de koelkast en bleek een super keuze
 • Kruiden – de Pulled Oats hebben van zichzelf niet veel smaak dus wees niet te zuinig met kruiden. Ik had nog een pakje taco kruiden liggen, hier heb ik wat van gebruikt

Werkwijze

 • Kruid de Pulled oats en bak met een beetje olie in een pan.
 • Voeg 2 eetlepels tomatensaus toe. Dit maakt het wat smeuïger anders is het vrij droog en lastiger in het gerecht te verwerken.
 • Rooster de 2 boterhammen
 • Besmeer de boterhammen met de groene pesto en beleg ze met de kaas en sla
 • Schep de warm gemaakte Pulled oats erop
 • En klaar……

Appeltje eitje toch? Restjes opgemaakt en een gezonde maaltijd super snel op tafel.

Eet smakelijk!

4 gedachten over “Een heerlijke vegetarische maaltijd, check hier mijn recept

Laat een reactie achter