Uit eten met Social Deal bij De Lachende Koe

De Lachende Koe. Voor de Friezen onder ons zal dit voor velen al een bekende naam zijn. Het is namelijk de naam van een restaurant. Deze keten heeft meerdere locaties. Vijf om precies te zijn en allemaal in Friesland. Het restaurant hanteert een all-in principe. Er zijn zowel lunch- als diner opties: ideaal altijd wanneer je er zeker van wilt zijn wat je kwijt bent. De Lachende Koe is een samenwerking aangegaan met Social Deal. Je kunt nu een deal boeken voor de locaties Heerenveen, Drachten of Harlingen met een korting van 15%. Prijzen voor een 3-gangendiner inclusief drinken beginnen dan al bij een bedrag van €21,95! Dat is een koopje toch? Ik ging voor je langs in Drachten.

Het restaurant

Het restaurant ligt aan het museumplein. Een mooie open locatie met veel parkeermogelijkheden in de nabije omgeving. Langs de gehele lengte is een groot buitenterras. Perfect om heerlijk in de zomer te vertoeven of om de najaarszon nog even mee te pakken. Binnen in het restaurant is het vrij donker maar wel sfeervol. Het personeel is behulpzaam en snel. Zo ook de keuken trouwens. De bestelde gerechten stonden in no time op tafel. Niet te snel maar wel een verademing dat je niet eeuwig hoeft te wachten.

Onze keuze

Bij het diner heb je dus keuze uit drie gangen. En denk nu niet dat dit dan een zeer beperkte kaart is, dat is het absoluut niet. Per gang heb je behoorlijk wat keuzes wat ervoor zorgt dat er zeker iets voor iedereen bij zit.
Voor het voorgerecht koos ik de carpaccio. Lekker van smaak met voldoende groenten en met een lekkere pestomayonaise.
Voor het hoofdgerecht ging ik voor de biefstuk met pepersaus. Als garnituur krijg je losse schaaltjes met friet, aardappelpartjes en groenten. De opmaak is simpel maar de smaak helemaal goed. Normaal neem ik koffie opv een nagerecht maar hier kon ik het dessert toch niet overslaan. Er stond namelijk een heerlijke Italiaanse panna cotta met karamelsaus op de kaart. Tsja.. die moet je nemen toch? Hij was het dan ook meer dan waard. Mijn moeder ging voor een fijne koffie met een heerlijk likeurtje erin en slagroom.

Ervaring concept

Een voordeel van dit restaurant is toch wel het concept. Je kunt tijdens het dineren onbeperkt tapbier, wijn en frisdrank bestellen. Ook koffie zat bij het menu in. Dit zorgt er toch wel voor dat je van tevoren precies weet wat je kwijt bent.  Één bedrag voor de drie gangen plus al het drinken.
Ik zeg: zeker de moeite waard om eens uit te proberen, dus maak gebruik van deze Social Deal-aanbieding voor een nog fijnere beleving.

Laat een reactie achter