Mijn mooie nieuwe gouden oorringen met zirkonia steentjes

Sieraden, prachtig om te krijgen en om te geven. Waar ik vroeger meer van het zilver was neig ik nu toch meer naar het goud.
Ik kwam in contact met juwelier Mostert en ging op zoek naar mooie oorringen. Een moeilijke keuze omdat er echt een enorme collectie online te vinden is van allerlei verschillende materialen, formaten en modellen.

Juwelier Mostert

De juwelier vind je op 6 verschillende fysieke locaties in Nederland. In 1962 werd het eerste filiaal geopend en in 2011 kwam filiaal nummer 6 erbij. Naast de fysieke winkels is er ook een grote webshop. Hier kun je echt alles vinden. Prachtige oorbellen, horloges, bedeltjes, gepersonaliseerde sieraden en nog veel meer. Qua merken is het ook zeer divers. Horloges in de merken Armani tot Seiko, voor ieder wat wils en in elke prijsklasse.

De site is mooi overzichtelijk, heeft duidelijke foto’s en het bestelproces is simpel door te lopen. Ik ging specifiek op zoek naar oorringen. En dan mag je een keuze maken uit 483 verschillende oorbellen! Variërend in prijzen van €8,95 tot €1264,-. Wat een enorme keuze. Bij de producten vind je een uitgebreide omschrijving met de materialen en maten. Dit maakt het online bestellen goed te doen.

Creolen met zirkonia steentjes

Na lang zoeken viel mijn oog op deze prachtige gouden oorringen met zirkonia steentjes.  De oorringen zijn klapcreolen en sluiten met een duidelijk klikje. Zo weet je zeker dat ze goed zitten. Ze hebben een diameter van 13 mm. De zirkonia’s zijn 5 mm groot. Mooi subtiel maar toch opvallend. Omdat ik snel allergisch ben ben ik altijd blij met goud vanaf 14 karaats want daar krijg ik geen last van, evenals gerhodineerd zilver. Zirkonia geeft altijd enorm veel mooie schitteringen en komt het meeste in de buurt van een diamant. Met het menselijk oog is het verschil moeilijk te zien. Hij schittert iets minder maar heeft wel meer kleuren in zich. Een prachtig en betaalbaar alternatief in ieder geval voor een diamant.
De ringen zijn van 14 karaat goud. Dit staat voor 58,5% puur goud. Hoe hoger het karaat goud hoe zachter het materiaal want hoe minder de toevoeging van metalen is. Het is dus niet altijd het beste om voor een hoog karaat sieraad te gaan.

Mijn oorringen zijn stevig en voor mij perfect van formaat. Het klikje bij het dichtschuiven vind ik ook wel fijn. Niet al mijn oorbellen hebben dan en dan weet je niet goed of ze goed dicht zitten. Altijd weer spannend om het doosje thuis te openen. Mijn oorbellen schaf je aan voor € 169,- De oorbellen waren overigens de volgende dag na bestellen al bij mij binnen dus mocht je nog een cadeautje zoeken of jezelf willen verwennen…. ga dan zeker op speurtocht naar iets moois bij Juwelier Mostert. Klik hier voor de directe link naar de webshop.

 

Laat een reactie achter