Ontdek met mij de verrassende inhoud van deze My Fit Supply Box

Yes het was weer tijd om een nieuwe box boordevol producten te reviewen van Your Fit Supply. Informatie over dit bedrijf vind je volop in mijn vorige blog hierover. Het is wel echt altijd net een kerstpakket als de grote doos binnen komt. Ook net zo nieuwsgierig wat er in zit? Lees en kijk dan mee.

Mijn favorieten

Ik begin met 2 van mijn echte favorieten.
*Pindakaas. Jawel een potje pindakaas van Van Max. Dit is echt absoluut de lekkerste pindakaas die ik ken. Ik ben normaliter al wel merk fan van pindakaas maar toch is die ook vrij zoet. Deze pindakaas smaakt alleen maar naar…..jawel pinda’s! Geen zoete bijsmaak o.i.d. Het is echt alsof je een hand vol pinda’s super fijn vermalen hebt. Het is een smeuige substantie die fijn smeert door toegevoegde pinda- en kokosolie. Een echte aanrader!

*Mijn tweede favoriet is de popcorn van Bazqet by Mr. B. Er zijn 2 smaken in de box te vinden. De Popcorn honey en de Cheese&Sea salt. De tweede smaak is mijn absolute favoriet. Een super lekkere en onverwachte combinatie. Het enige nadeel ervan was dat het zakje zomaar ineens al leeg was 🙂

De andere bijzondere producten

*In deze box zaten ook deze keer weer 4 heerlijke repen. 2 Get Fruityrepen, een Raw Bite reep en een Nakd. De fruityrepen zijn lekker en niet te zoet. Ze vullen goed en zijn een erg fijne snack halverwege de ochtend of middag. De Raw Bite en Nakd zijn iets machtiger van smaak door de cacao en vind ik vooral ideaal voor mijn namiddag snack attack.

*Een shake van Queal. De smaak die geleverd is is de smaak banaan. Er is meteen ook een shakebeker en maatschepje toegevoegd wat wel super handig is. De shake smaakt prima, niet te zoet en prima van structuur. Ook vult hij goed.

*Broodmix van Le Bonbon Franc. Het gaat hier om een biologische glutenvrije bakmix. Ik heb deze helaas nog niet kunnen gebruiken dus ben erg benieuwd. Zodra ik hem gebakken heb plaats ik hier een update.

   

*Crackers van Biobites in der verrassende smaken Indian en zeewier. De Indian heb ik inmiddels opgepeuzeld. Deze handgemaakte crackers van lijnzaad zijn heel bijzonder van smaak. De Indian smaakt ook echt naar de Indische kruidenmix, een lekkere en vernieuwende smaak. Enige nadeel zijn de daadwerkelijke lijnzaadjes. Geen handige cracker om heel snel tussendoor te peuzelen en daarna weer onder de mensen te komen. Je bent namelijk nog wel even bezig om alle zaadjes tussen de tanden vandaan te krijgen 🙂

*Jimmys Granola. Ok hier moest ik even drempeltje voor over. Ik gruwel van het eten van insecten. In deze granola zit Buffalo worm meel. Dit schijnt zeer gezond te zijn maar het idee vind ik niet heel aantrekkelijk. Natuurlijk heb ik zeker wel een poging gedaan in combi met mijn yoghurt. De basissmaak van de granola vind ik niet geweldig maar zeker niet vies. De granola is verrijkt met appel en kaneel, is rijk aan vezels, magnesium en antioxidanten dus zeker een gezonde vervanger voor de gesuikerde cruesli versies.

    

*Ook vond ik er deze keer een theesoort in. Een Nederlands product van Joan. Deze thee is een groene thee met zeesla uit Yerseke, duindoorn en appel. Een fijne combinatie voor een heerlijk kopje thee.
*Chicco golden milk. Dit poeder is een curcuma latte mix. Een mix om een bijzonder kopje latte te maken. Deze probeer ik binnenkort met mijn zusje aangezien ik niet van latte hou. Al ben ik er alsnog wel heel benieuwd naar.
   

Al met al dus weer een zeer goed gevulde box. Altijd leuk al die aparte producten. Deze zou je zelf misschien niet snel kopen maar door er op deze manier mee in aanraking te komen kan je toch wel echt enthousiast worden. Ik heb in ieder geval mijn 2 favorieten hier gevonden. Producten die ik zeer zeker ook vaker ga kopen!

Ook een box van My Fit Supply bestellen? Met de kortingscode Juul5 krijg je 5% korting op de aanschaf. Check de site voor meer.

Laat een reactie achter