Tijd om te wokken! En wel bij Jasmine Garden in Sneek

Eindelijk, het heeft even geduurd maar Social Deal is nu ook actief in Friesland! Mijn eigen provincie. Echt een provincie om zeker in de gaten te houden want er komen steeds meer geweldige aanbiedingen bij. Ik ging eens op bezoek bij het wokrestaurant Jasmine Garden. Met de deal van Social Deal heb je daar nu 31% korting op een All-You-Can-Eat & Drink arrangement. Je betaald geen € 28,25 maar € 19,50. Een koopje toch. Hoe het restaurant is bevallen lees je hier in mijn blog.

Ontvangst en bediening

Het is even goed opletten bij aankomst waar het restaurant zit want bij daglicht valt hij niet mega goed op. Het zit tussen bedrijven in met een keurig eigen parkeerterrein direct voor de deur. Bij binnenkomst loop je eerst door een mooie gezellige lange gang richting het restaurant.
Bij de balie werden we ontvangen door een ontzettend aardige dame die ons naar onze tafel bracht. Drinken werd onmiddellijk bezorgd en konden we bij haar bestellen, we hoefden het niet zelf te pakken. Het restaurant oogt gezellig door de warme kleuren en het is zo opgezet dat je niet te dicht tegen elkaar aangeplakt zit.

   

   

Wokken, bakken en meer

Het buffet zag er netjes uit en van alles was een prima voorraad. Er was een saladebuffet, een warm buffet met Chinese gerechten maar ook eten voor de kids zoals frietjes en mini frikandel stukjes. Natuurlijk was er ook naast de afdeling wokken ook een teppanyaki plaat. De zeer vriendelijke heren achter de plaat bereidden met enthousiasme de gerechten voor je voor. Er is een ruime keuze uit lekkere sauzen dus je kan het naar jouw smaak laten bereiden. Ook is er een sushi afdeling. Een van onze favorieten. Alles super vers en ontzettend lekker dus dik voor elkaar.

   

   

Het nagerecht

Natuurlijk mag een toetje niet ontbreken. Er waren vele soorten ijs om uit te kiezen en daarnaast een groot buffet met allemaal lekkernijen zoals koekjes en bonbons.  Genoeg om je buik mee te vullen als die al niet vol was van al het andere lekkers. De kids konden gerust hun gang ook gaan met het uitkiezen van het vele lekkers en werden waar nodig even geholpen door het personeel. Natuurlijk kan een kopje koffie ook besteld worden als je niet van de desserts bent.

Kids

Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een speelhal met 2 grote opblaaskussens inclusief glijbanen. Altijd leuk voor de kleine stuiterballen. Voor de nog kleinere kinderen is er een andere speciale ruimte waar ze op een grote zachte ondergrond met zachte objecten kunnen spelen en op kunnen klauteren. Zo hebben ze geen last van de grote doldrieste kinderen. Goed over nagedacht en heel fijn voor de ouders.

  

Ervaring

Wij vonden het restaurant ontzettend gezellig. Wij waren toevallig op een rustige doordeweekse dag maar dit was qua eten niet te merken. Alles werd keurig bij gehouden en was altijd voldoende op voorraad. Dit was wel heel prettig. Ook de bediening was snel en erg aardig. Drinken werd constant aangevuld en lege borden werden snel opgehaald nadat ze leeg waren. De sfeer was ontspannen en gemoedelijk en het eten heel erg lekker. Dus hou je van wokken en de gerechten die daarbij horen dan kun je zeker je buikje heerlijk vol eten bij dit gezellige restaurant in Sneek!

   

Geef een reactie