Maak jezelf nog mooier met de producten van Blèzi

Een paar weken geleden maakte ik op de Vrouw beurs kennis met de verzorgingslijn van Blèzi. Afgelopen jaar had ik de stand er ook al zien staan en het wekte mijn interesse. Make-up wat echt blijft zitten, verzorgingsproducten die heerlijk voor je huid zijn. Ik was toen al benieuwd en nam dit jaar de stap om echt aan de slag te gaan met deze lijn. Meteen na de beurs kocht ik in ieder geval al de lipfix met lipliner. Deze blijven dus echt mega goed zitten! Na de make-up ging ik nu ook aan de slag met de Face care lijn. Hoe die lijn mij bevalt? Je leest het nu!

Blèzi

Blèzi is een Nederlands bedrijf dat zijn producten alleen via directe verkoop aanbiedt. Dat betekend dat je de producten niet in de reguliere winkels kunt vinden. Er zijn vele goede Blèzi Business Partners actief door heel het land. Deze partners vind je op beurzen waar ze je persoonlijk advies kunnen geven. De producten vind je verder in diverse salons en op het internet te koop. Ook geven de Business Partners regelmatig workshops waar je de producten kunt ontdekken en natuurlijk kunt aanschaffen.

De oprichtster Miranda Hazenberg werkt samen met de beste productspecialisten op het gebied van cosmetica waardoor de producten hoog qua kwaliteit zijn. De producten zijn mild en daardoor geschikt voor de gevoelige huid. De lijn bestaat uit diverse lijnen producten: Skin care, make-up en Body care.

De Skin care

Ik ging aan de slag met de Intensive Facial Cleanser en de Multi Dynamic dag- en nachtcrème 40+ (deze is er ook in 20+)
Beide producten worden geleverd in handige flesjes met pompjes waar ik grote voorstander van ben omdat het schoner is qua gebruik in vergelijking tot potjes.

De Cleanser voelt een beetje aan als een reinigingsmelk. Hij is erg verfrissend en schuimt licht. Natuurlijk maakt hij je gezicht heerlijk schoon. Hij verwijdert ook perfect waterproof make-up. Het beste gebruik je hem zowel ’s ochtends als ’s avonds.

De crème is ook soepel in het gebruik. Niet dik, smeert zeer soepel. Een opvallend iets is dat je huid er echt super zacht van wordt. Wanneer je hem een paar dagen niet gebruikt ga je het zachte gevoel missen dus eentje om zeker te blijven gebruiken. De werkzame krachtformule van deze crème bevat peptiden, hyaluronzuur, vitamines, biotine, algenextract en calendula. De opbouw van collageen en elastine wordt hiermee gestimuleerd. Ideaal dus voor de al iets oudere huid.

Conclusie

Dit zijn echt zeer fijne producten. Je huid wordt er super zacht van en de crème hydrateert goed. Wat het effect op lange termijn is dat moet ik nog afwachten maar ik heb goede hoop! De crème kost € 65,50 en de
cleanser € 37,50

De make-up lijn is een lijn die echt ontzettend goed blijft zitten dus zeer zeker ook een aanrader om eens te proberen. De Lipfix bijvoorbeeld kost € 18,-
Op de site van Blèzi vind je alle producten en adressen van verkoopplekken en waar de Partners zitten waar je ook altijd terecht kunt.  Al met al een zeer fijne lijn en zeker de moeite waard om te ontdekken!

 

Een gedachte over “Maak jezelf nog mooier met de producten van Blèzi

Laat een reactie achter