Vrolijk je tuin op met een mooie persoonlijke tuinposter

Yes ik hou van de zomer. Alles in bloei, een zonnetje wat schijnt en een aangename temperatuur. Iedereen wordt net wat vriendelijker en vrolijker. De aandacht gaat automatisch nu ook uit  naar buiten. Een gebied wat bij mij in de herfst en winter wat genegeerd wordt. Dus hop maar een paar mooie plantjes om de boel wat op te vrolijken. Nu heb ik helaas een mini tuintje met aan beide kanten saaie schuttingen. Mijn druivenstruik is hard aan het werk om de boel wat groener te maken maar toch is een beetje extra vrolijkheid altijd gewenst. Mazzel dat ik had mocht ik een tuinposter reviewen van Tuinposter op Maat. Ik ging aan de slag met het bestellen van een poster, geheel naar eigen ontwerp!

Het ontwerp

Omdat ik altijd graag fotografeer staat mijn computer vol met mooie plaatjes. voordeel van je eigen ontwerp is natuurlijk o.a. de eigen keuze van de hoofdkleur en onderwerp. Ik heb geen behoefte aan een plaat van een schattig Frans prieeltje met doorkijk dus ga liever voor mooie kleurrijke bloemen. Mijn eigen tuinschilderij 🙂 Ik hou veel van paars, roze en geel maar vond deze foto ineens in een oude map op de computer. Prachtige heldere kleuren, een stuk mooier dan de saaie schutting.

Het ontwerpproces en ophanging

Je kunt het ontwerp heel simpel in het systeem uploaden. Wanneer de kwaliteit te slecht is krijg je een waarschuwing. De print kan dan onscherp worden. Je kiest voor een formaat. Ik ging voor lekker groot namelijk 150×100 cm. Qua ophanging koos ik simpel voor ringen. Bij je order krijg je dan ook een hand tie wraps zodat je ze overal aan kan bevestigen. De doeken zijn watervast en UV-bestendig. Ik heb in de schutting 4 schroeven geplaatst zodat het doek strak kan hangen. Het doek is groot dus dat het ietsjes doorhangt is lastig te voorkomen maar dat vind ik niet erg.
Je kunt eventueel ook voor een andere type ophanging kiezen, of ringen om de 30 cm. Ook kun je zelfs voor een heel frame kiezen, iets wat je bij de mega doeken altijd wel moet doen. Mogelijkheden zat!

    

Mijn mening

Al met al heeft het de boel enorm opgevrolijkt en ben ik erg blij met ook de keuze van het ontwerp. De tuinposter was super snel binnen dus ik kon er meteen mee aan de slag. Snel opgehangen voor een groots resultaat 🙂
Zeker de moeite waard. Het bestellen is appeltje eitje dus je bent zo klaar. En zeg nu zelf, veel leuker dan een standaard doek dat je bij iedereen in de tuin tegenkomt toch? En om de prijs hoef je het niet te laten. Mijn mega doek kostte 79,90.

2 gedachten over “Vrolijk je tuin op met een mooie persoonlijke tuinposter

Laat een reactie achter