Genomineerd voor de Liebster award

Deze week werd ik door Maddy genomineerd voor de Liebster Award. De wat? De Liebster Award, een virtuele prijs voor nieuwe en beginnende bloggers die een mooie en goeie blog hebben. Deze wordt uitgereikt door bloggers die het weer aan 5 andere bloggers doorgegeven. En mazzelaar dat ik ben het is dus nu mijn beurt!

Maddy heeft een aantal vragen gesteld die ik mag gaan antwoorden. Hier gaan we.

1.Wat is je favoriete uitstapje?
Hmm aangezien ik mama van 2 kids ben hou ik er erg van om met hem op stap te gaan, iets doen wat erg bij ze past. Zoals met mijn vloggende dochter naar de Tina fandag waar ze haar idolen kan ontmoeten. Maar zelf hou ik er ook erg van om heerlijk gezellig een avondje lekker te kletsen met een hapje, drankje en lieve vriendin bij een grand cafeetje in de buurt.

2. Wat is je laatst gelezen blog?
Ultimate webshops. Ik schrijf hier zelf ook voor dus naast het bekijken van mijn net geplaatste blog mag ik graag daar even verder rondneuzen.

3. Een week zonder telefoon of zonder pc/laptop? En waarom.
Hmm om een hele flauwe reden. Dan zonder laptop, kan toch bijna alles wel met mijn telefoon haha. Moet echt bekennen dat ik wel een gadget freak ben en er altijd wel iets wat aan mijn hand geplakt zit. Of mijn telefoon, laptop of Ipad. Omdat ik 2 webwinkels heb moet ik ook telefonisch bereikbaar zijn dus de laptop mag dan in de kast.

4. Waar kan jij van genieten?
Van hele kleine dingen. Een mooie zonsondergang, een pauze van 10 minuten met een lekker kopje thee. Blije gezichten van mijn kids. Ik hou en waardeer kleine dingen, heerlijk.

5. Waar ben jij trots op van jezelf?
Op mijn winkel Juulswinkeltje. Vanaf de grond opgezet bijna 10 jaar terug. Na vele omzwervingen de grootste shop van in ieder geval Nederland en België geworden qua verkoop fotografie props. Mijn ziel en zaligheid ligt hier in en geniet er nog elke dag van dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt.

liebster-award

Zo dat waren mijn beantwoorde vragen. Het leuke is dat ik nu 5 andere bloggers mag nomineren.

Mijn nominaties zijn:

1. Wonderlicious
Marloes heeft een grote site boordevol food&lifestyle blogs. Veel diverse categorieën dus genoeg te lezen! En voor mij niet onbelangrijk, heerlijke recepten, i love food 🙂
2. Supermoms
Kijk dit is een gedachten gang waar ik van hou. Supermoms wordt gemaakt door de zusjes Sandra en Martine. Leuke blogs over dagelijkse zaken in combinatie met kids.
3. Lots of lauve
Diverse blogs van product reviews tot een travel blog. Laurien werkt met leuke rauwe fotografie en maakt veelzijdige blogs
4. Avonturen sparen
Tips voor vakanties of gezellige uitjes om de hoek. Ilse geeft je leuke adresjes om met kids heen te gaan. Voor als je op zoek bent naar inspiratie en tips!
5. Planet expose
Tineke neemt je mee op haar reizen. Met een koffer die altijd klaar staat neemt ze je inclusief prachtige fotografie mee naar de mooiste plekjes bij jou in de buurt maar ook verder weg.

Mijn vragen voor mijn genomineerden zijn:
1. Wat is je favoriete social media en hoe vaak ben je hierop actief
2. Wat wilde je als kind worden.
3. Wat is je favoriete quote.
4. Waarom ben je begonnen met bloggen.
5. Als je een filmpersonage mag spelen wie zou je willen zijn.

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie antwoorden en jullie keuzes!

 

Geef een reactie