Exclusieve houten knijpers

Laten we het eens hebben over knijpers. Knijpers? ja knijpers. Een knijper bestaat uit twee gelijke delen en is verbonden door één stevige veer. De een kan niet zonder de ander. Wanneer je een knijper uit elkaar haalt kunnen de onderdelen los van elkaar niets. Ze hebben elkaar nodig om sterk te staan. Zoals een relatie waarin je elkaar nodig hebt. Iedereen vindt het tenslotte toch fijn om verbonden te zijn?!

Knijpers gezien door het oog van een ontwerper

Neem nou deze grote knijpers. Geniaal en super leuk voor het ophangen van bijvoorbeeld je keukenhanddoeken. Dit d.m.v. een stevige plakstrip. Door de strip kunnen ze elk tot 2 kg dragen! Bij ons fungeren ze als handdoek houders in de keuken maar natuurlijk kun je ze ook gewoon neerleggen en als fotostandaard, kaarsenhouder, menukaarthouder of kaartenhouder gebruiken.

Knijpertje.nl - Juulswinkeltje       Knijpertje.nl - Juulswinkeltje

Naast deze grote knijpers vind je er onder anderen ook mini knijpertjes, knijpers met gravure, magneet knijpers, kunst knijpers, knijper kapstokken maar ook hele leuke geboorteknijpers. Naast super leuk voor thuis ook erg geschikt als cadeautje maar ook als origineel relatiegeschenk.

Alle houten, grote houten, vintage design, mini en magneet knijpers kunnen worden gepersonaliseerd met een gravure naar eigen keus. Zo zijn ze perfect te personaliseren en zeer geschikt voor bijvoorbeeld in kerstpakketten, als weggevertje bij een trouwerij of als bedrijfsgeschenk.

Knijpertje.nl - knijpers - Juulswinkeltje

 

Knijpertjes is een mooie overzichtelijke site met echt leuke en originele producten. Gezien de keuze heeft iedereen wel iets te ‘knijpen’. Perfecte cadeautjes voor zeer veel doeleinden en zeker een kijkje waard helemaal met de feestdagen nu op komst.

 

 

Laat een reactie achter