Prachtige handmade sjaal

De herfst is volop in gang. Blaadjes van de bomen, de gure wind komt opzetten. Hoe fijn is het dan om heerlijk weg te duiken in je lekkere sjaal. Elk seizoen ben ik weer op zoek naar nieuwe exemplaren en wees eerlijk, je kunt er niet genoeg hebben toch? Hoe gaaf is het dan dat je kan rondlopen met een prachtige handgemaakte sjaal.

Mijn sjaal is gemaakt door Mocador. Nicole ontwerpt deze mooie en unieke sjaals. Naast diverse stoffen zijn er ook verschillende modellen te vinden. Denk aan de driehoekssjaal zoals die van mij, maar ook lange en ronde sjaals.

Mocador - handgemaakte sjaal - Juulsblogt

Gemaakt van fijne stoffen, soms zelfs meerdere in 1 sjaal. Met de handige pagina met knooptips leer je je sjaal op vele manieren te dragen zodat je elke keer een andere look kunt maken. Zo heb je extra lang plezier van je mooie item.

Eigen sjaal ontwerp

Mocht je nu echt de behoefte aan iets super unieks hebben dan kan je ook samen met Nicole aan de slag om je eigen sjaal te ontwerpen. Via een vragenlijst kunt je aangeven van welke stoffen je houdt, welk model en welke kleuren. Hierna gaat Nicole voor je aan het shoppen. Je wordt op de hoogte gehouden door middel van foto’s dus je weet zeker dat het naar je eigen wens is. Je maakt iets volledig passend bij jouw kleding en style.

Naast de warme sjaals is er ook een groot assortiment met lekkere luchtige sjaals voor het voorjaar of fijn voor binnen. Moet toegeven dat ik ook in huis heel vaak sjaals draag. Heerlijk praktisch tegen tocht en stijlvol bij elke outfit. Eigenlijk stiekem voor mij wel een onmisbaar kledingstuk.

Mocador - handgemaakte sjaal - Juulsblogt   Mocador - handgemaakte sjaal - Juulsblogt

De collectie is aangevuld met een assortiment tassen. Maak je look compleet en match je tas bij je outfit inclusief nieuwe sjaal. Perfect adresje voor het gehele jaar en helemaal leuk als tip voor de feestdagen. Origineel en stijlvol.

13 gedachten over “Prachtige handmade sjaal

  1. Hij is prachtig! Knap hoor dat Nicole dit kan maken, mijn laatste diy project werd uiteindelijk een sjaal voor Barbie haha. Verder kwam ik niet. Dit is echt heel tof en ziet er heerlijk comfortabel uit.

Geef een reactie