Een alternatief ontbijt met Herbalife

Hoe ontbijt jij? Een trouwe bruine boterham met kaas, kommetje brinta, yoghurt met muesli? Persoonlijk ben ik altijd op zoek naar iets nieuws en iets anders maar het moet wel aan mijn eisen voldoen. Mijn eisen zijn het moet vullen en het moet op vele dagen snel kunnen. Ook hou ik van een gezonde start van de dag. Een hele waslijst dus. In het verleden heb ik ook wel diverse shakes geprobeerd maar dan versies verkrijgbaar bij de winkel. Ik kwam in contact met Barbera, Herbalife coach. Producten hiervan had ik nog niet eerder geprobeerd. Zij had een ontbijt idee voor mij wat ik gevolgd heb. Hieronder mijn bevindingen.

Herbalife

Het bedrijf Herbalife bestaat inmiddels al 38 jaar en is een wereldwijde marktleider op het gebied van voedingssupplementen en maaltijdvervangers. Waar Herbalife in het begin vooral bekend stond om zijn afslankproducten is de focus nu gericht op je gezondheid. Goed in je vel zitten, gezond eten en je goed voelen. Coach Barbara is al 15 jaar werkzaam voor het merk. Ze reist de gehele wereld rond om nieuwe coaches op te leiden.

Het ontbijt pakket

Ik ontving een ontbijtpakket voor 21 dagen bestaande uit een bus F1 voedingsshake, de Aloë mango drank en een busje oploskruidendrank. Je kunt gebruik maken van een app die boordevol tips en recepten staat. In deze app kun je je maten en gewicht invullen. Je krijgt advies en kunt je voortgang hiermee volgen. Een hele handige en stimulerende tool.

Voor de shake heb ik gekozen voor de smaak Framboos-bosbes. Even een keer wat anders dan vanille leek mij. De shake heb ik in het begin puur met melk geprobeerd. Dit vond ik wat zwak van smaak dus ben al snel allemaal fruit toe gaan voegen. De ene keer voeg ik een banaantje met appel toe, de andere keer gaat er een grotere variatie bij in. Lekker vullend en simpel mee te nemen voor de keren dat ik weinig tijd heb. Eigenlijk hoef ik tot de lunch niks anders te eten dus een goed alternatief voor de boterham.

Bij het ontbijt hoort ook een lekker kopje kruidendrank. Deze drink je als thee. Even een schepje poeder in je warme water en je kunt los. Smaakt als een lekkere thee. Heb gekozen voor de smaak original. Een neutrale smaak. Handig en snel te maken, ook wanneer je onderweg bent.
Ten slotte is er de Aloë mango drank. Deze drank bevat Aloëvera sap en geen toegevoegde suikers. Deze vloeistof kan je als een soort ranja gebruiken. Ik gebruikte eerst de aanbevolen hoeveelheid maar dit vond ik nog veel te zoet. Je hebt maar een heel klein beetje nodig voor een lekker glas drinken. Ik vond het super lekker om tussendoor te nemen wanneer je even iets anders wilt dan thee, koffie of water. Vooral wanneer je vaak frisdrank gebruikt is dit een goede vervanger.

Na 21 dagen

De kuur is mij prima bevallen. De shake vult goed en er valt voldoende mee te variëren. Het is zeker een prima start van de dag. Wel ben ik weer toe aan een nieuwe variatie in de ochtend maar het is zeker een zeer goed alternatief voor een standaard ontbijt. Ik denk ook zeker dat ik de shake in mijn ontbijt variatie blijf toepassen. Ik voelde me prima en had genoeg energie om er een ochtend op te teren.
Ook de kruidendrank en de Aloë Mango vond ik erg lekker. Echt afgevallen ben ik niet maar het is het zeker alsnog waard geweest.

 

Laat een reactie achter