De start van mijn 21 dagen challenge met The Disq

Ik hou van sporten in vele soorten en maten. Momenteel ben ik weer begonnen met hardlopen. Helaas kan ik dit niet het gehele seizoen doen omdat mijn longen snel last hebben van de kou. Ik ben dus een mooiweer loopster 🙂 Ik ga graag mijn rondje doen bij basic fit of volg een lesje. Soms komt er toch iets op je pad wat je nieuwsgierig maakt. Zo zag ik vele filmpjes voorbij komen over The Disq. Mijn interesse was gewekt dus ik ging op onderzoek uit.

The Disq

The Disq is een mobiel fitness apparaat waar je altijd en overal mee kunt trainen. Om je heup heb je een band met aan beide kanten weerstandsapparaten (DISQ’s), het koord dat hieruit komt, wordt geleid via de enkelbanden en voegt weerstand toe aan elke beweging die je maakt. Je kunt zelf kiezen hoe zwaar je de weerstand maakt door simpel aan de Disq te draaien. Elke beweging wordt zo effectiever.

The Disq - Juulsblogt

De 21 dagen challenge

Ik ga van start met een 21 dagen challenge. Hieraan voorafgaand gaf ik diverse omtrekmaten door van onder anderen mijn nek en taille, mijn gewicht en mijn doel. Ook moest ik 3 fit testen doen om zo mijn startniveau te bepalen. Aan de hand hiervan krijg ik elke dag, gedurende 21 dagen, een fitness routine met The Disq via de mail. Ik kan contact hebben met een personal coach die ik alles kan vragen via bijvoorbeeld whattsapp. Dit stimuleert om het uiterste uit de training te halen. Ook kun je een ebook raadplegen boordevol gezonde menu’s en tips.

Mijn abonnement

Mijn abonnement is het Wendy’s Disq club abonnement. Dit duurt een half jaar. Na de 21 dagen ga ik verder met de personal coach om een nieuw doel uit te zetten. Zo blijf ik een half jaar gemonitord en blijf je ook constant op scherp staan om het optimale uit trainingen te halen. Ik ben heel erg benieuwd hoe het mij gaat voldoen.

Morgen gaan mijn 21 dagen in. Online heb ik al een paar oefen workshops gedaan om te kijken wat me te wachten staat. Ik kan niet wachten tot ik morgen mag beginnen. Na de 21 dagen kom ik terug op dit blog om mijn ervaringen weer met jullie te delen!

Een gedachte over “De start van mijn 21 dagen challenge met The Disq

Geef een reactie