De leukste spreuk tegeltjes maak je zelf

Tegeltje tegeltje aan de wand, wie heeft de leukste spreuk van het land? Je kent ze wel, de oude delfs blauwe tegeltjes bij je oma in de keuken. Ik weet dat er bij mijn beppe een in het toilet hangt met het Friese gezegde ‘ Foar de wyn is elts in hurdrider’, wat zoveel betekend als ‘voor de wind is iedereen een hardrijder’. Volgens mij als je goed nadenkt weet iedereen wel ergens een tegeltje met een leuke spreuk of gezegde te vinden.

Soorten tegeltjes

Natuurlijk heb je dus de klassiekers met bekende spreuken en gezegden. Te vinden in diverse talen/dialecten. Nu zijn spreuken op het moment sowieso erg populair. Je vind ze dan ook overal in de meeste huizen. Van wandborden tot posters en kaarten. Van motiverende kreten tot grappige boodschappen voor de lezers. Voor eigenlijk alle mogelijkheden die je je kunt bedenken kun je terecht bij Tegeltje2Go.
Hier vind je een ruim assortiment met grappige tegeltjes, spreuk tegeltjes of zelfs geboorte tegeltjes. Naast de enorme keuze heb je ook nog de mogelijkheid om zelf een tegeltje te maken. Je kunt de lay-out kiezen en zelf de tekst invoeren om zo een super persoonlijk item te maken.

Tegeltje2go - Juulsblogt      Tegeltje2go - Juulsblogt

Mijn tegeltje

Ik mocht mijn eigen tegeltje maken. Eerst zou ik voor een eigen tekst gaan maar toen zag ik tussen alle soorten deze staan. Ik vond hem erg bij mij en de kids passen dus vond het een leuke aanvulling op mijn spreuk kaarten en posters. Het tegeltje was super snel binnen. Los bijgevoegd zat een ophanghaakje met een hele sterke plakstrip. Zo kun je er ook voor kiezen om het tegeltje op te hangen. Een leuk en vrolijk item, een ouderwets item in een geheel nieuw jasje.

Voor wie

Het leuke is dat dit een product is wat eigenlijk leuk is voor iedereen. Gebruik een grappige tekst voor op het toilet, verras je moeder met Moederdag met een lieve tekst of maak een geboorte tegel voor je kindje. Er zijn heel veel verschillende toepassingen voor te bedenken dus zeker de moeite waard om in gedachten te houden mocht je weer eens op zoek zijn naar een leuk cadeautje!

2 gedachten over “De leukste spreuk tegeltjes maak je zelf

Laat een reactie achter