Een stukje bewustwording met Beyuna en de lijn Zoya

Hoeveel make-up heb jij overal rondslingeren. Als ik zelf bedenk hoeveel lipsticks ik heb kom ik denk ik ergens tussen de 15 en 20 stuks die in tassen, make-up tasjes en in de auto verstopt liggen. Ook nagellakjes hebben mijn dochter en ik in overvloed. Toch telkens een nieuw kleurtje, met of zonder glitter of extra sterk. Maar wees eerlijk, denk je wel eens na over wat je allemaal op je lichaam smeert? Zou het ook schadelijk kunnen zijn? Beyuna heeft hier wel goed over nagedacht en kwam met een veilige lijn

Beyuna - Juulsblogt

Beyuna

Beyuna houdt zich bezig met het mensen bewust maken van wat we allemaal tot ons nemen. Wat voor producten eet en drink je maar ook wat voor producten smeer je op je lichaam. Velen zijn bezig met gezonder leven en halen vol enthousiasme vele potjes vitamines. Maar weet je nu eigenlijk hoeveel van alles je nodig hebt, hoe deze vitamines gemaakt zijn, met welke hulpstoffen. Zijn die eigenlijk allemaal wel goed voor je? Dit houdt niet op met vitamines maar ook bijvoorbeeld met make-up. Wat voor ingrediënten vind je hier allemaal in. Het is niet voor niks dat er steeds meer mensen last van allergische reacties hebben. Ook ik ga steeds meer voor zo natuurlijk mogelijk omdat ik merk dat mijn huid  niet meer blij wordt van zomaar een lukraak product van de schappen.
Naast het make-up merk Zoya ontwikkelt Beyuna Orthomoleculaire voedingssupplementen die 100% zuiver, organisch, Clean Label en GMO-vrij zijn. Ze werken met stoffen die het lichaam zonder schade kan gebruiken en verwerken.

Beyuna - Juulsblogt    Beyuna - Juulsblogt

Zoya lipstick

Wist je dat vele lipsticks lood bevatten? Fabrikanten voegen dit niet bewust toe maar het zit verweven in vele ingrediënten. Hoeveelheden per gebruik zullen niet direct schadelijk voor je gezondheid zijn maar waarom stoffen gebruiken waar lood in zit als het ook zonder kan? De lipsticks van Zoya zijn zonder lood, vegan en vrij van gifstoffen. Het is een fijne lipstick die 4 tot 6 uur blijft zitten. Het is een fijne smeerbare en zachte creme-achtige stick die je lippen niet uitdroogt. De kleur is mooi vol en intens. Je kunt kiezen uit hun grote assortiment met zo’n 23 kleuren. Degene die ik gebruik heet Belle.

Zoya nagellak

Met de keuze uit zo’n 75 kleuren kun je hier als nagellak fan je hart ophalen. Bijzonder aan de nagellakjes is dat ze natuurlijk vegan en dierproefvrij zijn. Maar ze zijn ook verlost van de BIG10Free. Een waslijst met schadelijke stoffen namelijk: géén tolueen, kamfer, formaldehyde, formaldehyde hars, parabenen, TPHP, xyleen, ethyl tosylamide, dibutylftalaat en loodvrij. Toch wel een fijn veilig gevoel aangezien schadelijke stoffen in nagellak heel goed in je bloedbaan terecht kunnen komen.
Ik draag en gebruik de nagellak Leia. Een prachtige parelmoer nagellak met veel glans. Hij droogt snel en brengt gemakkelijk aan.

 

Een gedachte over “Een stukje bewustwording met Beyuna en de lijn Zoya

Laat een reactie achter