De leukste kinderkleding voor de zomer voor je kids

De lente is weer van start, tijd om de kledingkast weer eens op de kop te gooien. Vooral de kinderen hun zomerkleding van vorig jaar gaan echt niet meer passen dus tijd voor een nieuwe collectie zomerse kinderkleding. Elk jaar weer leuk om te zien hoe de kinderen veranderen. Niet alleen qua uiterlijk maar ook in gedrag en interesses. Het ene jaar mag het nog schattig, het andere jaar moet het allemaal stoer zijn.
Tijd om inspiratie op te doen en simpel en snel online te shoppen.

Knots kids clothing

Tijdens mijn zoektocht kwam ik in contact met Nicole van Knots kids clothing. Een leuke webwinkel boordevol kinderkleding t/m maat 128. Je vind er kleding van onder andere de merken Blue Seven, B*E*S*S, Born To Be Famous, O’Chill, B’Chill, en Lemon Beret.  Een leuke collectie om de kasten weer mooi mee te kunnen vullen. Hip en vooral comfortabele mode waar de kinderen heerlijk vrij in kunnen spelen en bewegen. Verzendkosten zijn altijd € 3,95 tot een besteed bedrag van € 75,- Daarna is verzending gratis.

http://www.knotskinderkleding.nl/ - Juulsblogt

Setje Blue Seven

Mijn zoontje en ik vielen op dit geweldige setje van Blue Seven. Een heerlijk zittende korte broek van soepele stof is altijd zeer welkom in zijn kledingkast. Geen knellende kleding maar toch stoer en netjes.  Hij heeft een mooie zachte tailleband met elastiek en een aantrek koordje en 2 zakken op de kont in een mooie diepe blauwe kleur. Ook valt hij mooi lang wat de blote beentjes nog even iets meer beschermt.
Het t-shirt is van een mooie kwaliteit en matcht perfect bij het broekje. Het is een mooie stoere set met een hoog comfort gehalte. Het shirt is te krijgen voor €11,95, de broek €14,99

http://www.knotskinderkleding.nl/ - Juulsblogt

ACTIE maand April

De lezers van Juulsblogt hebben weer mazzel. In de maand April bestaat Knot kids clothing 2 jaar. Daarom hoef je de gehele maand April geen verzendkosten te betalen wanneer je de code ‘gratisverzenden’ gebruikt. Dus zeker nog een reden om de kledingkasten van je kids aan te vullen!

WIN

Nog meer leuk nieuws. Namens Juulsblogt mag ik een cadeaubon weggeven t.w.v. € 25,- Hoe gaaf is dat!
Wat moet je hiervoor doen.

Like Juulsblogt en Knots kinderkleding op fb
Laat een reactie achter onder dit blog of onder de actie op mijn fb pagina zodat ik weet dat je mee doet.

Je maakt kans t/m volgende week zaterdagavond 20.00 Daarna zal ik de winnaar plaatsen in dit artikel. De winnaar ontvangt dan ook een mail dus zorg dat je een goed mailadres opgeeft!

SUCCES!!!!

WINNAAAAAAR
Yes we hebben een winnaar die aan de voorwaarden voldoet Ingrid Kocken we nemen contact met je op!

13 gedachten over “De leukste kinderkleding voor de zomer voor je kids

Laat een reactie achter