Vrolijk je muur op met deze prachtige hexagon foto’s

Mooie foto’s aan de muur. Ik had een wilde collagemuur in mijn halletje gemaakt. Van allerlei gekke, leuke en mooie foto’s van mijn kids. Ook de mooiste en meest vrolijke tekeningen hangen erboven. Een leuke vrolijke bende dus. Nu ontdekte ik iets heel gaafs namelijk een foto op hexagon vorm geprint op Forex. Een gave vorm en een leuke manier om een mooie collage te maken.  Bij Fotocadeau zijn ze verkrijgbaar vanaf formaat 17×15 cm. Ik ging aan de slag en had de moeilijke taak om 9 gave foto’s uit te kiezen voor een mooie serie.

De hexagon

De foto’s worden geprint op het materiaal Forex. Dit is een soort piepschuim. Vederlicht en met een harde toplaag waar de foto op geprint wordt. De hexagon heeft, zoals het woord al zegt, 6 kanten en is dus uitermate geschikt om een mooie collage te maken in diverse vormen. Je kunt zoveel foto’s uitprinten als je wilt. Ook kun je je collage natuurlijk steeds aanvullen met nieuwe foto’s. Bij elk plaatje worden 2 plakstrips geleverd waarmee je ze aan de muur kunt bevestigen. Er zit een handig afstandshoudertje bij zodat je ze precies op dezelfde afstand van elkaar op de muur kunt plakken.

Het bestellen

Bestellen gaan super simpel. Je kunt je gewenste foto’s uploaden. In een preview kun je zien hoe hij eruit ziet in de hexagon vorm. Je kunt nog schuiven en in/uitzoomen om hem er zo mooi mogelijk op te krijgen. Super simpel en handig. Ik bestelde 9 verschillende foto’s zodat ik een mooie collectie heb en een leuke collage kan maken. Omdat ik een gekleurde baan op de muur in de hal heb is mijn bestelde formaat ideaal maar ze zijn er natuurlijk ook nog veel groter dus je kunt hier ook alle kanten mee op.

Mijn mening

Ik vind het een super leuk product en het is echt even een keer iets anders dan de standaard maten en vormen. Voor een collage op een grote muur zou ik wel voor grotere formaten gaan anders valt het een beetje weg maar voor bij mij in de hal waren de kleine maten helemaal perfect. Het bestellen gaat snel en soepel en de mogelijkheid om je collage uit te breiden maakt het extra leuk wat mij betreft! Nadat ik mijn muur in de woonkamer al had opgevrolijkt met een wereldkaart schilderij, kon de hal ook wel iets leuks origineels gebruiken. Dus ja, zeker de moeite waard om je ruimte mee op te fleuren!

 

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking.

Laat een reactie achter