Prachtige graveerbare kettingen vind je bij Finaste

Sieraden die je zelf kunt laten graveren. Het is helemaal hip om je sieraden te personaliseren. Je had altijd al de sieraden met standaard teksten maar het is altijd leuker om zelf te kiezen waar je mee gaat rondlopen toch? Ik mocht aan de slag met de kettingen van sieradenwinkel Finaste. Hier vind je een ruim assortiment prachtige sieraden die je helemaal kan personaliseren. Hierbij mijn keuze uit de vele sieraden en mijn gekozen gravering.

Gegraveerde muntjes ketting

Ik viel als eerste op deze prachtige muntjesketting. De ketting is nikkelvrij en gemaakt van verguld stainless steel. Ik heb niet veel goudkleurige sieraden maar vind het altijd prachtig als afwisseling van alleen het zilver. De ketting is licht en sluit mooi aan op de hals. De lengte is tussen de 40 en 45 cm. Het onderste plaatje kun je laten graveren aan zowel de voor- als achterkant. Ik koos voor de initialen van mij en mijn kinderen dus J|N|L. Een hele tekst hierop is wat veel en dit vond ik zelf erg mooi en passend.

De zilverkleurige kettingen

Om mijn zilverkleurige collectie verder aan te vullen koos ik voor deze 2 prachtige kettingen met verschillende hangers. De ene is een slotje en de ander heeft een dik ovalen plaatje. Op het plaatje kon ik wat meer tekst kwijt en koos voor een klein gedeelte van een paar regels uit een songtekst die ik altijd zo mooi vond. “keep your head up and your heart strong”. Dit vond ik altijd al een mooie tekst en deze paste ook perfect op het plaatje. Het invoeren van de tekst of initialen is overigens super simpel. Dit gaat via een invulveld bij het plaatsen van de bestelling. De ketting zelf is mooi gedraaid en daardoor mooi afwijkend van mijn anderen. De ketting is nikkelvrij en gemaakt van stainless steel en verkleurt niet

De andere ketting heeft als hanger een slotje, helemaal leuk en origineel! Weer eens iets anders. Hier heb ik weer dezelfde initialen op laten zetten als bij de gouden ketting.

Bestelgemak en korting!

Het bestellen op de keuze gaat super snel, als je tenminste een keuze kunt maken… Er is echt een enorm assortiment op de site te vinden van de mooiste kettingen en andere te graveren sieraden. Hier zit zeker iets voor je tussen zodat je altijd met een mooi sieraad eindigt. Gewenste teksten en tekens kunnen simpel ingevoerd worden en gecontroleerd worden op het einde. Super mooi voor jezelf of als cadeautje voor een ander!!!

Krijg nu t.m. 27 maart 15% korting met code JULIA

Dus hop naar de winkel!!!!

 

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking.

Laat een reactie achter