verzorgingsproducten Juulswinkeltje

Tiyya Maroc, pure huidverzorgingsproducten uit Marokko

Pure huidverzorgingsproducten waar vind je die nu eigenlijk. Veel merken roepen dat ze met natuurlijke producten werken maar doen ze dit ook echt? Vaak zijn er toch veel kunstmatige stoffen toegevoegd.

Ook Amira van Amira Huidverzorging liep hier tegenaan. De prachtige pure producten die ze gewend was uit Marokko kon ze hier niet vinden. Gelukkig waren er nog genoeg contacten in Marokko zodat ze een adres vond die producten konden leveren die aan haar kwaliteitseisen voldeden. Goede biologische en natuurlijke huidverzorgingsproducten en gemaakt op basis van traditionele recepten. Het merk Tiyya Maroc.

De ingrediënten worden gewonnen uit de natuur van Marokko. De koudgeperste arganolie bijvoorbeeld komt uit het Zuidoosten en de rhassoul uit het vulkanisch Atlas gebergte.

Ik ging aan de slag met een paar van de producten van de uitgebreide verzorgingslijn. In dit blog behandel in de rhassoul en de anti-aging serum.

Tiyya Maroc - Amira huidverzorging - Juulsblogt

Rhassoul masker verrijkt met honing

Dit is een kant en klaar gezichts- en lichaamsmasker. Rhassoul is vulkanische lavaklei uit het Atlasgeberte van Marokko. Het product zit boordevol minialen zoals magnesium, calcium en ijzer.
Persoonlijk heb ik een vrij gevoelige huid maar ik kon dit masker prima gebruiken. Even een paar minuutjes op je huid laten inwerken en daarna weer afspoelen. Hij hydrateert je huid en ontgift met een stralende huid als resultaat. De extra toevoeging van honing zorgt voor een hele zachte huid.

Gebruik hem als masker of alleen even puur voor reiniging. Het is een veelzijdig product wat erg fijn en snel in gebruik is met een goede werking.

Anti-Aging Serum met Cactusvijgolie van Tiyya Maroc

Dit heerlijke serum zit in een handige sprayflacon. Je gebruikt hem onder je normale gezichtscreme. De serum is een mix van drie olien. De cactusvijg-, argan- en amandelolie. Een perfecte mix die ervoor zorgt dat de huid zacht en soepel wordt. Ook wordt hij optimaal gehydrateerd. Een fijn serum die de tijd een beetje stil doet laten staan en stress en vermoeidheid tegengaat.

Simpel op te brengen en trekt snel in. Omdat mijn huid vochtarm is is de hydratatie die het serum geeft, een welkome aanvulling op mijn dagelijkste verzorging.

Aanvulling op mijn beautyroutine

Deze producten zijn zeker een aanvulling op mijn beauty routine. Mijn iets vochtarme en gevoelige huid wordt erg blij van natuurlijke producten zonder de poespas en toevoegingen van allemaal kunstmatige stoffen. Ontdek snel alle mooie producten van deze verzorgingslijn Tiyya Maroc op Amira huidverzorging.

Laat een reactie achter