Geniet van 12 verschillende Teablends met bijpassende chocolade

Thee, ik heb de kast er vol mee staan. De waterkoker staat hier meerdere keren per dag aan. Eigenlijk lust ik alles behalve meloen. Thee vind ik fijn wanneer ik eindelijk op de bank kan ploffen na een drukke dag en heel even een paar minuutjes kan genieten van de rust. Altijd op zoek naar nieuwe producten kwam ik wel iets heel erg leuks tegen! Op de site van Tea Tag vind je iets wat echt perfect is voor de enthousiaste theedrinkers. Heerlijke verse teablends in combinatie met bijpassende chocolade! Wat wil je nog meer.

Teablends & chocolade

Eigenaresse Anita is een echte theedrinker. Waar je in koffie vele mogelijkheden hebt en vele extra’s valt dat met thee vaak tegen. Ze ging op zoek naar een manier om theedrinken een bijzondere ervaring te laten zijn. Zo kwam ze op dit geweldige concept om thee met echte bijpassende chocolade te gaan verkopen.

De thee en chocolade worden door twee fantastische leveranciers samengesteld.
De 12 verschillende blends worden samengesteld door Alex Probyn. Deze Master Tea Blender levert zijn thee wereldwijd. Wel krijgt iedereen verschillende blends om zo zijn producten uniek te houden.
Om een unieke combinatie en productlijn neer te zetten werd er op zoek gegaan naar een chocolatier. Ze vond Sjaak den Bleker. Deze top chocolatier ontwikkelde samen met zijn vrouw hun eigen chocolade. Een melange met hoog cacao gehalte. Het bevat vrijwel geen suiker en andere toevoegingen die er niet in thuis horen. In de chocolaatjes voor TeaTag is dan ook niets anders toegevoegd dan vermalen thee.

Productlijn

De teablends bestel je in prachtige verpakkingen. Ga voor een geweldige luxe uitvoering in combinatie met een mooi theeplankje. Je kunt kiezen voor een plankje met een weckpotje thee met potje chocolade. Ook kun je alles los bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een groot plankje met ruimte voor 5 weckpotjes en kies welke potjes je hierop wil. Een andere optie is om voor een mooie cadeaubox te gaan.
Ik ging aan de slag met de Tea&chocolate box. Hierin zaten 2 weckpotjes. 1 Met de thee en de andere  met bijpassende chocolade. Mijn theesmaak was Jasmin white. Een lekkere thee met de ingrediënten: spearmint, groene jasmijnthee (China), witte thee (China), jasmijnbloesem en Siberische ginseng. Het chocolaatje wat er bij zat paste inderdaad perfect. De smaak van de thee kwam hier zeker ook weer in terug. Een hele leuke ervaring.

Ben je nu een echte enthousiaste theedrinker en hou je van verassingen, neem dan een thee abonnement. Ontvang elke maand een box Tea&chocolate. Het abonnement kan 2,3 of 5 maanden duren en je ontvangt er een gratis theeplankje er bij. Super leuk om cadeau te doen of om jezelf mee te verwennen.

Mijn conclusie

Wat een geweldige productenlijn. Het ziet er fantastisch uit en smaakt heerlijk. Zeer geschikt ook om cadeau te doen. Er zijn vele verschillende variaties en mogelijkheden, allen voor hele leuke prijzen. Zeker de moeite waard om ook jezelf mee te verwennen. Door de leuke verpakking is het ook erg leuk om in je keuken in het zicht neer te zetten en niet in de kastjes te verstoppen. Ik zou zeggen, plof op de bank en geniet van de heerlijke smaken thee met een fijn chocolaatje!

 

TeaTag - Juulsblogt

Laat een reactie achter