Mijn 2 favoriete kledingstukken van dit moment

Elk jaar vind ik het weer leuk om tussen de nieuwe voorjaarsmode in de winkels te sneupen. Nieuwe kleuren, modellen en printjes, elk seizoen weer een feest. Shoppen doe ik zowel online als in fysieke winkels. Online heeft soms als nadeel dat je niet precies weet hoe iets valt maar wanneer je bekend met de merken bent komt dat meestal wel goed. Elk seizoen heb ik wel weer nieuwe favoriete items, zo ook nu. Ik ging shoppen bij Open32 en kocht daar mijn absolute favorieten.

   

Regenjas Saint Tropez

Al een geruime tijd was ik op zoek naar een mooie regenjas. Ik zag ze in vele modellen en kleuren steeds wel voorbij komen maar toen ik deze zag was ik verkocht. Helemaal mijn kleurtje! Fijn licht materiaal en off course waterdicht. De capuchon heeft een aansnoerkoordje zodat je je er lekker in kunt verschuilen. De jas heeft 2 steekzakken en rechtsvoor nog een extra zak. De zakken zijn diep zodat je er ook voldoende spulletjes in kwijt kan die je waterdicht opbergt. De jas laat geen wind door maar de stof ademt wel waardoor hij niet benauwd is. De prijs van de jas is € 79,95

Het model is vrij recht en wijd. Moest er eerst aan wennen omdat ik meer nauwsluitende jassen gewend ben. Hij zit echt heerlijk en heb er al heel veel complimentjes over gehad. De kleur vind ik echt geweldig ook omdat hij even net even anders dan anders is. De jas is zeer geschikt voor het wisselvallige Nederlandse weer, zowel in het voorjaar als in de herfst. Wanneer je het wat kouder krijgt kun je er ook nog gemakkelijk een warme trui onder aan.

   

Blouse Vero Moda

Mijn 2e item is deze soepel vallende, mouwloze blouse van Vero Moda. De diepgroene kleur laat zich prima combineren met een spijkerbroek of juist een nette zwarte broek. Draag hem lekker casual of juist meer chique. Het materiaal is 100% viscose en draagt erg fijn. Ik hou er van dat hij geen mouwen heeft zodat ik hem ook echt met warmer weer kan dragen. Het staat toch een stuk netter dan een simpel shirtje maar is door het model en materiaal zeker niet warmer.

Open32

Mijn items heb ik gescoord bij de webwinkel van Open32. Open32 heeft ook fysieke winkels (wel 65) door geheel Nederland waar je de zeer uitgebreide collectie kunt bewonderen. Je vindt er ontzettend veel verschillende merken voor zowel dames- en herenkleding.  Als je toe bent aan een nieuwe garderobe kun je hier sowieso zonder problemen slagen.

Laat een reactie achter