Breng de wereld bij je thuis aan de muur met prachtige wereldkaarten

Mooie en bijzondere muurdecoratie. Het kan een ruimte sfeer en stijl geven. Natuurlijk kun je kiezen uit bijvoorbeeld natuurfoto’s, spiegels of mooie prints. Je hebt naast de afbeeldingen natuurlijk ook nog altijd keuze qua ondergrond. Neem je een werk op canvas, papier, aluminium of zelfs hout. Tegenwoordig heb je ook hier enorm veel keuze in. Op zoek naar iets origineels, iets nieuws, kwam ik in contact met het bedrijf Wereldkaarten. Hier vond ik een enorm assortiment kaarten. In alle soorten, maten en kleuren. Heel bijzonder om hier eens verder in te duiken.

Wereldkaarten

Deze webshop is groot. Het heeft echt een enorm assortiment aan wereldkaarten. Ruim 90 verschillende exemplaren. De afdrukken zijn erg divers. Van klassieke wereldkaarten tot moderne gouden prints, prints geschikt voor kinderkamers, artistiekere uitingen en zwart/wit versies. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is hier te koop. Heb je eindelijk een keuze kunnen maken dan kun je nog kiezen voor je gewenste formaat. De kleinste canvas versie is bijvoorbeeld 30×40 cm en de grootste 150×200 centimeter. Heel gaaf dus ook wanneer je een enorme witte muur over hebt om een mega gave blikvanger op te hangen.
Bij Wereldkaarten kun je kiezen voor een print op aluminium, hout, poster, schoolkaart, behang, prikbord, canvas, plexiglas en een kraskaart. Kortom eigenlijk alles wat je je kunt bedenken.

 

Mijn Wereldkaart

Ik ging voor een canvas versie. De keuze qua print vond ik ontzettend moeilijk. Ik val persoonlijk niet op de klassieke kaarten maar wel op kleur en een meer moderne uitstraling. Na lang twijfelen bleven er bij mij 3 favorieten over. Een prachtige gouden kaart, een kleurrijke kaart en een aquarelverf kaart. Na lang wikken en wegen was ik er eindelijk uit. Ik koos voor de vrolijk gekleurde print op canvas met de tekst ‘I haven’t been everywere, but it’s on my to do list.
Het formaat werd groot namelijk 100×150 cm zodat hij mooi boven mijn hoekbank paste. Mijn witte muur werd er meteen mee opgevrolijkt.

Mijn ervaring

De service van het bedrijf is goed. Je hebt de bestelling snel binnen en is keurig verpakt. Ik heb gekozen voor een zeer groot formaat. Wat me wel opviel is dat het framewerk geen dwarslatten heeft. Het heeft dus alleen het buiten frame met een doek wat iets losjes opgespannen is. Een dwarslat zou zorgen voor iets meer stevigheid en het doek beschermen tegen het wijken van de vorm. Aangezien mijn achtergrond o.a. in kunstschilderen is viel het mij op. Toch als je hem hebt hangen zie je er helemaal niks meer van.
De print is erg mooi, vlijmscherp en werkelijk prachtig van kleur. Zeer zeker een pronkstuk voor aan de muur en zeker een aanrader!

Wereldkaarten - Juulsblogt

Laat een reactie achter