Laat het in je auto heerlijk ruiken met etherische oliën

Een auto, wanneer niet nagelnieuw, is niet de plek waar je normaliter binnen stapt en denkt ‘HE! wat ruikt het lekker’. Nee mijn auto’s kennende is het meestal meer een wat muffe (ik ben al heeeeel oud en ruim mij eens op) geur. Nu heb je daar de wereld aan eng geurende producten voor. Denk aan de ouderwetse dennenboom voor aan je binnenspiegel of van die geurvloeistoffen met een lucht waarvan je bijna flauwvalt, zo sterk. Nu mocht ik iets gaan proberen en wat bleek? Phytosun heeft voor mij de oplossing!

Phytosun Autoverstuiver

De Phytosun autoverstuiver is een klein soort houdertje wat je zo in je ventilator drukt. Hij is compact en strak vormgegeven waardoor hij niet misstaat in de meeste auto’s. Hoe werkt hij nou. Achter in het apparaatje zit een soort inlegvelletje, een tablet zoals ze het noemen.. Een dik stuk papier met een absorberende laag. Je druppelt op het tablet een paar druppeltjes etherische olie naar keuze. Dit geeft natuurlijk meteen al een subtiel geurtje. In de auto klik je hem gemakkelijk op je ventilator. Wanneer je deze nu aan zet verspreidt de geur zich door de auto.

Phytosun - Viata -Juulsblogt

Soorten geuren

Natuurlijk zijn er ontzettend veel soorten geuren. Dit maakt het systeem nu ook juist zo leuk. Je kunt, als je wilt, steeds wisselen van geur wanneer je huidige geur zijn kracht heeft verloren. Stop er een nieuw tablet in en geef hem een nieuwe geur. Phytosun heeft een groot assortiment geuren. Voor in de auto zijn onder andere de volgende zeer geschikt: Lavendel (rustgevend), citroen (verfrissend en opwekkend), patchouli en rozengeranium. Verder kun je elke geur die je lekker vindt natuurlijk gebruiken.

Het leuke is dat je ook kan kijken naar de werking van de geuren en niet alleen wat je lekker vindt ruiken. Heb je veel last van stress? Dan is de lavendel heel erg fijn. Moet je even wakker worden of blijven, gebruik dan citroen eventueel zelfs in combinatie met pepermunt. Deze 2 versterken elkaar en geven je een energie boost en schudden je lekker wakker. Zo maak je optimaal gebruik van het simpele apparaatje. Een fijne subtiele geur in de auto met ook nog eens positieve werking op jezelf.

Conclusie

Ik vind hem leuk en hij hangt al een poosje te pronken in de auto. Momenteel heb ik de lavendelgeur er op zitten. Hij is absoluut niet overheersend dus ik heb niet het idee dat ik eerst door een half struikgewas moet om achter het stuur te komen. Het leuke vind ik dat je hem super snel en handig kan verversen. Even een nieuw drupje met dezelfde olie er op of juist een hele nieuwe geur op een nieuwe tablet. Handig en lekker ruikend! Je haalt het houdertje voor maar
€ 13,36 bij Viata.

Phytosun - Viata -Juulsblogt

Laat een reactie achter