Stationery it is!

Printjes, ben altijd al gek op printjes geweest. Hoe vrolijker een notitieboekje hoe leuker. Tijdens het opruimen van mijn kasten kwam ik ook op zo’n 15 lege boekjes. Allen gekocht vanwege de print. Stationery is een favoriete categorie om centjes aan uit te geven.

Soms kom ik op mijn inkooptochten ook op een leuk assortiment voor mijn shop. De collectie hiervan is nog klein maar oh wat een leukerds.

Denk aan deze geweldig A3 deskplanner met afscheur bladen voor maar €8,95 . Voor al je afspraken, to do lijstjes en meer. Super vrolijk en handig. Mocht je nu net zo’n zeef als ik zijn in het onthouden van wachtwoorden dan komt dit handige boekje ook zeker van pas! Deze kost €3,95

Persoonlijk hou ik ook erg van mooie kaarten om te versturen en leuke quotes om neer te hangen. Deze serie is erg leuk en voordelig. De kaarten hebben glanzende teksten. De quotes zijn op mooi papier gedrukt van A4 formaat.

De volgende serie is de hertjes serie is is van eigen ontwerp. Het zijn enkele wenskaarten incl. envelop met blanke achterkanten dus voor alle doeleinden geschikt! Leuk en vooral origineel.

De lijn stationery zal zeer zeker nog uitgebreid gaan worden na de vakantie. Gekeken wordt nog wat geschikt en vooral origineel is. Tot die tijd kan al dit leuks bewonderd worden! Ook wordt er gekeken naar een nieuwe lijn van eigen hand. Dit is altijd leuk maar ook echt even uitvogelen wat de mogelijkheden zijn en hoe en wat de beste aanpak is. Maar daarover later vast meer.

De producten zijn hier te vinden. Wees welkom!

 

 

Laat een reactie achter