Praktisch, stijlvol en handig, de Lifeproof rugzak

Een goeie tas, echt een must voor wanneer je toch wat spullen moet meeslepen. Een fijne rugzak is dan altijd een goed product om in huis te hebben. Op vakanties is het ook altijd een vast item wat meegaat het vliegtuig in en mee gaat met de vele uitstapjes. Ik ben veel onderweg, ook op de fiets. Vaak moet er een laptop of Ipad mee en nog een hele stapel spullen. Deze spullen wil je goed vervoeren en in het Nederlandse weer is een regenbui op je dak ook niet vreemd. Een rugzak die mijn spullen beschermt tegen de weersinvloeden en enige stevigheid biedt is dan best wel belangrijk en gewenst. Zo kwam de Lifeproof rugzak op mijn pad. Verkrijgbaar in verschillende maten. Ik koos er eentje van 20 liter om mee te gaan op mijn avonturen.

Het model

De Lifeproof rugzak is vooral een ontzettende praktische rugzak. Hij stikt van de vakjes en zakjes. Zelfs 2 voorop voor schoenen maar uiteraard ook 2 voor een bidon en noem maar op. De achterkant is padded voor stevigheid en draagcomfort. Hij heeft meteen achter de padded achterkant een lange rits waar je je laptopje,Ipad o.i.d. in kunt stoppen. Voorop zitten verder nog meerdere zakjes, allen afgesloten met ritsen.

Binnenin het grote vak zitten allemaal verdeelvakjes. Zo kun je je spulletjes georganiseerd opbergen en alles een eigen plekje geven. De rugzak voelt zeer solide aan en de ritsen zijn stevig en sluiten goed.

Extraatjes

Deze tas is perfect ook voor de diverse weersomstandigheden want hoe vervelend is het dat je spullen doorweekt geworden zijn in je tas. De tas is waterafstotend wat ervoor zorgt dat je spullen beschermd blijven.
Ben je nu van plan om een goed eind te wandelen? Wat dacht je dan van de speciale openingen om een waterfles met slangetje in op te bergen. Zo kun je altijd snel bij je drinken.
De inhoud ook nog mooier maken? Pimp dan je telefoon met nieuwe iPhone 12 mini hoesjes of andere Apple accessoires.  Gewoon even jezelf extra verwennen 😉

Heb jij al een idee waar je zo’n Lifeproof rugzak voor zou kunnen en willen gebruiken?

Laat een reactie achter