Paintball

20476123_10207870245672482_6962332416866681131_n

Eens moet de eerste keer zijn. Wel ooit eerder meegedaan met lasergamen maar dit is toch wel net wat anders….pijnlijker vooral. Maar oh wat is het leuk en spannend.

Voor mijn eerste paintball ervaring was ik beland bij fundustry Assen. Een plek waar je indoor kunt paintballen. Met een team van 7 spelers (4 dames, 3 heren) gingen we het veld in. De eerste ronde was tegen een onbekend volledig dames team. Ik heb het idee dat we het goed deden ….dit aangezien we ze halverwege het spel allemaal kwijt waren. Ze hadden allemaal het veld verlaten. Een beetje te heftig.

De volgende ronde konden we tegen elkaar. Heerlijk om de heren van achteren te besluipen en te laten gillen als 2 kleine meisjes 🙂 De derde ronden was ik alleen met de heren over gebleven. De overige dames vonden het wel welletjes. We voegden ons samen met 2 onbekende teams en gingen met totaal ruim 20 man het veld in. Dit was voor mij geen beste ronde, had me op een verkeerde plek verstopt en werd wat ingesloten dus kon geen kant op met een paar zeer pijnlijk geraakte plekken als gevolg.  Maar ook dit is niet erg want je wordt er alleen maar fanatieker van in mijn geval.

Dit was dus een indoor locatie. Nadeel is wel het formaat en het was er erg warm. Het vizier besloeg halverwege dus je zag helemaal niks meer. Verder kwam ik volledig doorweekt uit mijn overal. Echt warm (en iets te fanatiek). Ik zou het graag nog een keer doen maar dan een keer buiten.

Locatie wel erg leuk aangekleed en perfect voor wanneer het weer slechter is. Een super leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

 

Geef een reactie