Op ontdekkingsreis met de lekkere producten uit De Fitbox

Een paar dagen geleden kreeg ik via Kroon op het Werk deze leuke Fitbox toegestuurd. De box is gevuld met diverse producten. Sommige waren nog onbekend voor mij en andere had ik al vaker gegeten. Het is altijd leuk om nieuwe producten te proberen dus hier thuis gingen we weer vol enthousiastme aan het proeven. Ik licht een paar producten uit de box uit in dit blog.

Zuivelhoeve Goei’ndag

Dit is op zich al een bekend product voor mij alleen dan alleen in de grote emmertjes. Deze meeneem versie had ik nog niet eerder gegeten dus was er nieuwsgierig naar. Ik eet graag als tussendoortje yoghurt dus dit is ideaal. De verpakking heeft in het dekseltje een lekkere noten/zadenmix. Ik kreeg de versie naturel en bosvruchten.
De smaak van de yoghurt is super, dat wist ik al. Maar de combinatie met de mix is echt super en enorm handig. Voor op mijn werk gebruik ik ook wel bekers met van die schoefbakjes voor op het deksel om er zelf muesli in te doen maar vooral wanneer ik even snel moet is dit ideaal als tussendoortje. Het product is in diverse supermarkten te vinden voor € 1,75 per 220 gram.

Andros Vegetarische yoghurt

Naar dit product was ik ook heel erg benieuwd en dan vooral in de hazelnootsmaak. Het is een plantaardige ‘yoghurt’. Een perfect alternatief voor reguliere zuivel dus ook voor mensen met allergie. De hazelnoot is zeker een van mijn favoriete nieuwe producten. Echt super lekker en geen bijsmaak o.i.d. Je hebt totaal niet het idee dat het product niet gewoon van zuivel gemaakt is. De hazelnoot is verkrijgbaar bij de Jumbo. De adviesprijs is € 1,82 voor 2x 120 gram.

Servero 100% Fruit to Go

Deze type zakjes zijn mij bekend. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze zelf nooit eet maar wel regelmatig meegeef aan de kids als tussendoortje. Een ideale snack. Het voordeel van de versie van Servero is dat het zonder suiker is en gemaakt van 100% echt fruit. Ook heeft het product geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Dit maakt het een nog betere snack! Handig om mee te nemen en ik zal hem zeker zelf ook eens als snack tussendoor proberen. De kids hier zijn in ieder geval dolenthousiast over de smaak. Ook dit product is bij diverse supermarkten te verkrijgen voor € 1,99 per 4 x 90 gram.

Laat een reactie achter