Geniet van het strand met Vichy Beach Protect

We zijn dit jaar inmiddels verwend met de eerste mooie warme dagen. Ook nu al moet je meteen beginnen met een goede zonbescherming al lijkt de zon nog niet veel macht te hebben. Natuurlijk bescherm je je huid tegen verbranding maar ook tegen veroudering. Persoonlijk smeer ik minimaal factor 30 en vooral in het begin van de zomer factor 50. Zowel bij mijzelf als bij de kinderen. Soms heb ik alleen het idee dat niet alle producten even goed werken en sommige omstandigheden zijn killing voor de optimale werking. Neem als voorbeeld het strand. Schurend zand, zout water. Beide niet bepaald fijn voor mijn redelijk gevoelige huid. Gelukkig heeft Vichy hier aan gedacht en ontwikkelde een speciale Beach Protect lijn.

Bescherm jezelf op het strand

Vichy heeft goed nagedacht over hoe je nu optimaal beschermd kunt blijven in allerlei omstandigheden. Met de nieuwe Beach Protect lijn hebben ze zich gestort op de nadelige werkingen van de invloeden van de diverse factoren die een strand met zich meebrengen. Uitdroging van de huid door zout. De schurende werking van het zand.
Na een actieve dag op het strand is de aangebrachte zonbescherming voor 50% gehalveerd. Zwemmen in de zee verhoogt de kans op verbranding en het zout of chloor bij zwembadwater dehydrateert de huid. Hierdoor is een basiszonnebeschermingsformule niet afdoende.

Wat maakt deze productenlijn van Vichy zo bijzonder

De Beach Protectlijn is Anti zand, wind, chloor, zout en waterresistant. Het product smeert gemakkelijk en plakt niet wat vooral erg fijn is op een zandstrand. Door anti-adhesietechnologie voorkomt het wrijving door het zand en vermeerdert de hydratatie van de huid met 35%. Je bent beschermt in het zeewater tot ongeveer 40 minuten wat ook aanzienlijk langer is dan reguliere zonproducten met waterresistant formule. Vooral ook ideaal voor kinderen die graag constant het water in en uit hobbelen. Dit maakt het dus een perfect product voor in je strandtas! Mij zijn ze in ieder geval zeer goed bevallen.

Productlijn

De Beach Protect is er in verschillende versies. Speciaal voor het gezicht is er een Dry Touch Emulsie factor 50. Voor het lichaam zijn er tubes Beach Protect Melk en een Beach Protect Anti-Uitdrogingspray in factor 30 en 50. Daarnaast is er nog een Ultra Smeltende Melk – Gel in factor 20,30 en 50. Natuurlijk vind je ook een aftersun lijn.

Mijn ervaring

De producten die ik zelf getest heb zijn de Protect Melk en de Anti-Uitdrogingsspray. Deze kosten € 20,95 en € 21,95. Ik ben sowieso fan van Vichy producten omdat mijn huid vrij gevoelig is en ik slecht tegen sterk geparfumeerde producten kan. De producten trekken zeer snel in de huid en ik vind het een erg fijn idee dat ik mijn gezin hier goed mee kan beschermen, vooral op het strand. Mijn kinderen zijn echte waterratten dus het scheelt mij erg veel tussendoor smeerwerk aangezien deze producten gewoon super goed werken. Zeker een aanrader dus!

Laat een reactie achter