Geniet van de lekkerste tapas bij Tao Tapas in Leeuwarden

Na het succes van Sushibar Tao in Leeuwarden openden ze een tweede vestiging net even verderop. Dit werd Tao Tapas. Een All-You-Can-Eat tapas restaurant. Gevestigd aan de Stationsweg, een ideale goed bereikbare locatie naast het station en nabij 2 parkeergarages. Momenteel hebben ze een super aantrekkelijke deal in samenwerking met Social Deal. Met 29% korting eet je nu voor i.p.v. € 24,80 je buikje rond voor maar € 17,50! Dat is natuurlijk altijd een bezoekje waard! Ik ging alvast op onderzoek uit.

Het restaurant

Wat je als eerste opvalt is hoe mooi de inrichting van het restaurant is. Prachtige kleuren, glas in lood ramen en comfortabel meubilair zorgen ervoor dat de sfeer meteen goed is. Het restaurant heeft een All-You-Can-Eat concept. Per ronde mag je 4 gerechtjes bestellen. Normaliter gebeurt dit vaak door het invullen van een briefje maar hier werken ze met een app. Het handige is dat je via de app ook gewoon je drinken kunt bestellen dus je hoeft nooit op zoek naar iemand van de bediening. Mocht je nu een niet geschikte mobiel hebben om even de app op te zetten dan zijn er ook nog altijd een aantal tablets te leen.

20190701_162017_resized
20190701_162104_resized
20190701_162247_resized
20190701_162558_resized

De gerechten

Zowel de gerechten als het drinken worden supersnel geserveerd. Het zijn kleine porties zodat je perfect van alles kunt proeven. Nu zeg ik wel kleine porties maar pas op want wij zaten beide eigenlijk al na 1,5 gang propvol. Nu zijn wij geen mega grote eters maar het vult wel degelijk.
Vooraf krijg je een broodplankje. Zo kun je even rustig in de kaart duiken. De gerechten zien er mooi uit en zijn echt super van kwaliteit. De ingrediënten zijn vers en erg goed van smaak. Je vindt er gerechten zoals heerlijke carpaccio, peppersweets, gegrilde bavette,  quesadilla’s maar ook dumpling kip en Souvlaki. Eigenlijk van alles uit diverse keukens. Een erg leuke kaart om uit te kiezen door de grote variatie.

Mijn ervaring

De smaken waren echt geweldig. De porties lijken klein maar dit is dus wat verraderlijk, want ze vullen wel degelijk, dus wees niet bang dat je te weinig krijgt. Het bestellen met de app was nieuw voor mij maar dit werkte perfect. Verlaat je het restaurant dan kun je gewoon de app weer van je telefoon verwijderen (of er lekker op laten staan omdat je de week erop weer terug komt). Het restaurant heeft een prettige ambiance en vlot en vriendelijk personeel. Naast dat je er met een groepje terecht kunt is het ook zeer geschikt om lekker met zijn tweetjes neer te strijken. Een absolute aanrader en zeker een adres waar je mij vaker zult gaan vinden. Kortom check snel de site van Social Deal en boek!

Laat een reactie achter