De ultieme voeding voor je huid, ontdek deze natuurlijke oliën

Heb jij je kasten ook vol staan met verzorgingsproducten? Bij mij vind je een basislijn crème en verder vooral veel haarspulletjes. Ik ben voorzichtig met wat ik op mijn gevoelige huid smeer want kan lang niet overal goed tegen. Als ik er dan wat opsmeer hou ik van natuurlijke producten. Ik ben een grote fan van oliën, zowel om in mijn oliebrander te stoppen als mee te smeren/in te nemen voor de heerlijke werkingen ervan. Zo kwam ik in contact met de lijnen die te vinden zijn op You Madu. Hier vind je natuurlijke, biologische verzorgingsproducten. Van gave DIY producten tot kant en klare crèmes. Ik ging aan de slag met 2 mooie oliën.

De heerlijk ruikende Neroli

Zodra je het potje open draait komt een heerlijke sinaasappelgeur je tegemoet. De olie wordt namelijk gemaakt van de bloesem van de zure sinaasappelboom. Het kan ook van de zoete boom maar de zure heeft een iets sterker werkzaam effect. Deze olie vind je ook vaak terug in parfums. Naast het hebben van de fijne geur zit er aardig wat power in het potje. Het stimuleert de cel vernieuwing en helpt de huid herstellen.

Je kunt deze olie op de volgende manieren gebruiken
*Als toevoeging aan een draagolie die je op je huid in masseert. Dit voedt en herstelt de huid en zorgt voor een mooie glans
* Voeg hem toe aan je shampoo of masker om je hoofdhuid te voeden.
*Heerlijk in een verstuiver vanwege zijn lekkere geur, raak er heerlijk ontspannen van.

     

Cactusvijgolie

Waar de Neroli al heerlijk voedend werkt is de Cactusvijgolie echt een topper als aanvulling op je anti-aging producten. Deze badboy is namelijk een super goeie oogserum, zeg maar dag tegen je kraaienpootjes! Ook deze olie hydrateert je huid uiteraard.

Masseer hem in je huid voor anti-aging werking. Ook ideaal voor donkere randen onder de ogen. Meng hem dan bet rozenbottelolie en masseer het rond de ogen voor het slapen gaan. En natuurlijk is hij voor nog meer toepassingen te gebruiken zoals een gezichtsserum en in je haarmasker.

De olie is biologisch en koudgeperst. Afkomstig uit Marokko en boordevol vitamine E,K en vetzuren. Een perfect middeltje voor een soepele en gezonde huid. De geur is meer echt een olie geur dus verwacht geen lekkere aroma’s

Op de site vind je ook allemaal DIY pakketjes, super leuk om mee aan de slag te gaan. Maak bijvoorbeeld je eigen lippenbalsem, handcrème of masker. Erg leuk om mee aan de slag te gaan en je weet tenminste zeker wat er in jouw product allemaal zit. Erg leuk ook om als cadeau te geven.
Ga ook eens sneupen op de site want je vindt er zo enorm veel leuke en fijne producten. Het assortiment is enorm groot en divers dus hier vind je zeker iets leuks! Uiteraard vind je bij de producten de werking en de verschillende toepassingen. Check snel You Madu

 

 

Laat een reactie achter