Een middag vol magie door een top Illusionist

Een middag vullen met magie, starende kinderblikken veel oeeees en aaaahs met Aires Hovens als illusionist? Het kan!

Vandaag is het de laatste dag van de kerstvakantie. Morgen begint het echte leven weer en mogen de kids weer naar school. Tijdens alle vakanties doen we altijd leuke dingen. We houden erg van uitjes, pretparken, theater, citytripjes en meer. Hoe perfect was dan ook de uitnodiging om langs te komen bij theater Perron3 in Rosmalen om te kijken naar een nieuwe theaterproductie van Aires Entertainment ‘Op zoek naar de schat’. Een show gespeeld door Aires Hovens, Illusionist. Het is vanaf Drachten een behoorlijk stuk rijden maar vergezeld van mijn zusje en haar kids trokken we er toch gezellig op uit voor een road trip dagje met een middag vol illusie…..

Ons gezelschap

Aangekomen in het leuke theater waren onze 4 kids al helemaal hyper. De show is voor een leeftijd van ongeveer 4-10 jaar. De kinderen die wij mee hadden zijn bijna 7, 6 jaar, 9 en 10 jaar. Mooi verdeelt qua leeftijd. Altijd spannend of het ook voor iedereen nog leuk is. Soms vinden de dames van 9 en 10 iets al snel te simpel of kinderachtig worden. Nu zijn wij altijd wel voor alles in en een middag vol magie daar zijn we zeker voor te porren. En ja die 2 mafkezen aan de buitenkanten zijn die van mij. Kunnen zich ook nooit gedragen….

De show

De show is een one man show van Aires Hovens. Het stuk gaat over Aires die een schatkaart heeft gevonden. Hij gaat op zoek naar de schat. Op het moment dat hij het wil opgeven komt`hij bij een huisje in het bos waar allerlei magische spullen te vinden zijn. Een grote steen met een groot zwaard er in die hij er met al zijn kracht niet uit kan trekken. Een spannend boek met vuur, pruttelende toverdrankjes in de kast, en een groot toverboek. Maar ja wat moet je met al die spullen? Gelukkig komt de eigenaar van al deze magische spullen tevoorschijn in de vorm van een stem. Hij blijkt op zoek te zijn naar een tovenaar. Alleen een ware tovenaar kan het zwaard uit de steen krijgen en zo de schat vinden. Aires kan tovenaar worden maar alleen als hij het echt wil. Maar voordat dat kan zal hij eerst de juiste toverstaf moeten vinden om alle opdrachten te kunnen vervullen die nodig zijn om een echte tovenaar te worden.

Aires Hovens illusionist  Aires Hovens Aires Hovens  Aires Hovens

Aires Hovens illusionist

Aires zorgt voor vuur, magisch zwevende voorwerpen, objecten die verdwijnen of juist vermenigvuldigen en een grote hit voor sneeuw. Mijn kids gingen steeds verder op het puntje van hun stoel zitten. Mijn zoontje heeft zich geen moment stil gehouden zo zat hij in het spel. Aires weet de kinderen goed mee te krijgen in het stuk door ze er ook echt in te betrekken. Veel vragen stellen, kinderen op het podium, mee laten helpen om spreuken uit te spreken en meer. Dit zorgt voor een hele gezellige en interactieve show. Hij kon goed inspelen op spontane gebeurtenissen tijdens de show want ja kids blijven kids.

Aires Hovens

Onze ervaring

De kinderen  hebben een uur lang genoten en wij ook! Een uur vol magie, humor en wonderen. Absoluut een aanrader om met je kinderen naar toe te gaan. Voor meer informatie over de theatertour en over Aires Entertainment check zijn site.

      

9 gedachten over “Een middag vol magie door een top Illusionist

  1. Wij gaan 25 februari. Lijkt ons een hele gave show!!! Kijken er naar uit!!! Meiden hebben zelf ook een goocheldoos maar denk dat dit hun verbazing te boven gaat!!!!

Laat een reactie achter