Gastblog: Elk kind is een superheld

Toen Julia mij vroeg om een gastblog te schrijven over mijn webshop Superhelden-kinderkleding was ik vereerd, maar ook dacht ik “hoe dan”? want ik doe wat ik doe met heel veel passie en energie om kindjes blij te maken….

Webshop Superhelden

Ik had al een half jaar mijn webshop onder de naam HipByMoos toen ik dacht, wat wil ik nu eigenlijk met mijn webshop……

Nu heb ik 2 zoons van toen 4 en 8 jaar oud, zij inspireerden mij door hun Superhelden fantasie. Regelmatig vloog hier een SpiderMan of soldaatje met cape voorbij! Speelgoed? Lego Superheroes wordt nog steeds gecombineerd Dino’s, Batman en Captain America Actiefiguren werken samen met de HotWheels, oh en al deze helden wonen met zijn allen in de Playmobil kastelen van de boys!

De afgelopen 1,5 jaar hebben de Superhelden mijn winkel overgenomen. In logo en naam én door een assortiment van (speciaal ontworpen) Superhelden. Jongenskleding, accessoires voor de stoerste Superhero kinderkamer en koffertjes voor jouw Batkid om geheimen in te bewaren en mee te nemen tijdens logeeravonturen!

Ondertussen zijn de Superhelden zoveel meer geworden dan de karakters en heb ik een missie gekregen voor mijn vrienden in de shop!

juulsblogt - superhelden - kleding juulsblogt - superhelden - kleding juulsblogt - superhelden - kleding

Mijn missie

In strips, series op tv en in films hebben de échte Spiderman en Batman immers ook een “levensdoel”. Zij helpen anderen uit de problemen en werken samen in teams om een betere wereld te creëren.

Ik denk dat de waarde van Superhelden voor kids nog veel dieper gaat! Zij kunnen zich identificeren met bijvoorbeeld Peter, waarvan Spiderman zijn alterego is. Een nerdie jongen met “normale”problemen die zich vooral voor anderen transformeert tot Spidey, waarvoor niks onmogelijk lijkt en goedheid het altijd overwint van de badguys.

Voor de kleinere kinderen zijn dit PJ Masks, PawPatrol of LadyBug en Shimmer & Shine, welke hun fantasie prikkelt en het geloof geeft dat ook zij grootse dingen kunnen doen!

De wereld van Superhelden geeft kinderen de mogelijkheid om zich te laten prikkelen in hun fantasie. Zich zelfverzekerder te voelen, of ze zich nu verkleden als een princes zijn of een Superhero! Kleding die ze zelf leuk en stoer vinden maakt ze krachtig en zo kunnen zij nog meer geloven in hun zelf, hoe mooi is dat!

Juulsblogt

Stichting Kanjerwens

En ander aspect van de missie van Superhelden-kinderkleding is dat ik zo graag kids die het moeilijk hebben, het zij doordat ze ziek zijn, gepest worden of omdat ze bijvoorbeeld geen veilige plek hebben, op de een of andere manier een steuntje in de rug wil geven!

In mijn zoektocht naar een goed doel stuitte ik Stichting Kanjerwens. Deze stichting organiseert o.a. wensdagen voor (ernstig zieke) kinderen en hun familie. Dit kan dan van alles zijn: een dag Superheld zijn of deze ontmoeten, meerijden in een coole auto, VIP bij hun favoriete voetbalclub of “gewoon” een gezellige dag met hun gezin! Hierdoor voelen ze zich een dag “niet ziek” én natuurlijk heel bijzonder! Juist zij hebben dat zo nodig, want zij zijn in hun dagelijks leventje de SuperKanjers door de strijd die zij leveren!

Daarom zet ik mij nu met hart en ziel in voor dit mooie doel!

Ik heb hiervoor samen met Sweetest Design shirts ontworpen. Deze zijn verkrijgbaar in kinder-, heren en damesmaten met als opdruk de speciale #kanjer #superhero en #superheld. Met de aankoop van dit shirt steun je Stichting Kanjerwens. Door het shirt te dragen en de opbrengst gaat ook naar dit mooie doel!

JuulsblogtJuulsblogt

Ook organiseerde ik in december een speciale sale op Facebook. Dit was een groot succes mede door mijn collega webshops die artikelen doneerden voor dit mooie doel!

Met mijn webshop volg ik mijn hart en passie, want “elk kind is een Superheld”

Dankjewel Julia dat ik mijn verhaal en missie mag delen met jou lezers!

Juulsblogt

9 gedachten over “Gastblog: Elk kind is een superheld

Laat een reactie achter