Zelfontwikkeling door middel van de Full moon whisper box

Zelfontwikkeling, ben je daar wel eens bewust mee bezig? Goede voornemens. Bijna iedereen heeft ze wel aan het begin van het jaar maar hou je je er ook aan? Weet je eigenlijk wel wat je echt nodig hebt, waar je echt aan zou willen en zou kunnen werken? Soms heb je even een steuntje in de rug nodig en enige begeleiding om tot je optimale zelf te komen. Een van de voorbeelden hiervan is de Full moon whisper box. Een box die je maandelijks ontvangt met diverse hulpmiddelen om tot de kern van je wensen en behoeftes te komen.

zelfontwikkeling. full moons whisper box, bryonly

Full moon whisper box

De box wordt uitgegeven door de shop Bryonly. Een webshop met edelstenen, sieraden en meer. Elke maand ontvang je een box door de brievenbus gevuld met diverse producten waar je mee aan de slag gaat. Er wordt gewerkt met de energie van de volle maan. De basis ligt bij de Indianen. Deze pasten de volle manen toe in het dagelijks leven. Hun thema’s zijn nog steeds van toepassing in deze tijd. Bijvoorbeeld reiniging, diepgang en bescherming. Weg met oude gewoontes en gedachtes en maak van een goed voornemen een gewoonte. Je gaat gedurende de 12 maanden aan het werk met je eigen thema’s en in je eigen tempo. Gelinkt aan de energie van de 12 volle manen.


De Januari box als voorbeeld.

In de Januari box vind je de volgende voorwerpen.

* Een rozenkwarts hartje
De steen van het hart en de liefde.Hij trekt liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert je zelfacceptatie en liefde.
* Een schriftje
Hierin kun je je opdrachten schrijven.
* Een affirmatiekaartje
Deze keer het kaartje met de tekst ‘I am strong and flexible’ Bedoeling is dit kaartje binnen handbereik te houden en de tekst minstens 2x per dag te herhalen. Door herhaling komt de tekst beter in je hoofd en ga je er ook naar handelen.
* Een theezakje en honing rietje
* Een chocolaatje
* Een nieuwjaarskaartje met een persoonlijk berichtje.
* Een kaarslichtje.
* Een home made lipbutter met fluoriet steentje
Gemaakt van biologische cacaoboter, sheabutter en bijenwax. Het fluoriet steentje is een beschermende en stabiliserende steen. Deze vergroot je zelfvertrouwen en helpt structuur in je leven te brengen.

zelfontwikkeling. full moons whisper box, bryonly

Na aanmelding

Nadat je je hebt aangemeld word je uitgenodigd voor een besloten facebook groep. Hierin krijg je veel tips, leer je meer over je opdrachten en kun je samen met andere leden de onderdelen allemaal bespreken en ervaringen delen. Natuurlijk kun je ook individuele hulp krijgen.
Aanmelden kan via de mail of website en kost € 20,- per maand. Hiervoor krijg je dus vele producten en hulp bij het het traject.

De box met bijbehorende opdrachten zorgt ervoor dat je je bewust wordt van je eigen energie en je mogelijkheden in combinatie met de energie van de volle maan. Leer meer naar jezelf te luisteren, gebruik te maken van je eigen kunnen en krijg meer inzicht in de dingen waaraan je wil gaan werken dit jaar en zorg voor een optimale zelfontwikkeling. Je hebt hulp en steun van andere leden van de groep maar ook persoonlijke hulp. Elke maand weer een verrassing wat er door de bus komt, dit maakt het extra leuk.

zelfontwikkeling. full moons whisper box, bryonly

zelfontwikkeling. full moons whisper box, bryonly

28 gedachten over “Zelfontwikkeling door middel van de Full moon whisper box

 1. Wat heb je een mooie blog geschreven!
  Dit is het 3e jaar van De Full Moons Whisper Box en iedere maan kijk ik er enorm naar uit om de boxen samen te stellen.
  Het is ontzettend mooi om te lezen hoe jij de Full Moons Whisper Box hebt ontvangen en ervaren.

  Ontzettend bedankt!

 2. Wauw wat een mooi concept. Ik ga vedere informatie op doen en me zeker aanmelden voor volgend jaar. De tijd vliegt voorbij alleen voor me gevoel kom ik niet vooruit. Dit is misschien het zetje wat ik nodig heb!

  1. Hi Robin,
   Het kan kloppen dat je het niet eerder gehoord hebt. Ik heb er voorgaande jaren niet mee geadverteerd. Ik ben dan ook ontzettend blij met deze blog! De Full Moons Whisper Box is unieke combinatie van oude wijsheden in een moderne jas.

   Warme groet!

 3. Mooi beschreven precies zoals ik het ook ervaar. Iedere maan een mooi cadeau aan jezelf. Tijd voor jezelf en ruimte voor ontwikkeling.
  ❤️

  1. Hi Joanne
   In de Full Moon begint iedereen eerst met een soort wiel in te vullen. Hieruit wordt inzichtelijker waar je de komende maand aan gaat werken. Het kost ongeveer 21 dagen voor we iets eigen gemaakt hebben. Iedere maand werk je aan een nieuw thema, het gaat hierom net iets verder dan de geijkte ‘nieuw jaar voornemens’

   Dank je wel voor je reactie,

   Warme groet!

Geef een reactie