Maak je konijntje super slim

Gek op dieren dat ik ben, kom je soms een bijzonder exemplaar tegen. Ik kwam een poosje geleden tot de conclusie dat een konijntje van 20 weken slimmer was dan mijn hondje van 3 jaar. Nu geef ik onmiddellijk toe dat ik over een heel lief maar best wel dom hondje beschik. Toch was mijn bezoekje aan konijntje Lilly met haar super baasjes wel heel erg leuk. Herhaling en trainen zijn de juiste woorden en dat gebeurt dagelijks met de leukste spulletjes.

Producten voor konijntjes vind je natuurlijk bij de dierenspeciaalzaak. Maar het assortiment is daar vaak beperkt en behoorlijk standaard. Nu is er een super leuke online winkel waar je alles voor je konijntje kunt vinden. De Konijnenzaak. Met passie en enthousiasme runt Conny van Gerven deze winkel. De liefde ontwikkelde zich door haar eigen mooie diertjes. Als liefhebster van hangoortjes ging ze op zoek naar de leukste producten hiervoor. Leuke speeltjes, lekker snackjes en nog veel meer. Ideaal shoppen.

Lizzy’s kunstjes

Naast de diverse kunstjes die ze kan zoals rondjes rennen, pootje geven, op commando op achterste pootjes staan en daadwerkelijk luisteren naar haar naam is ze ook dol op speeltjes. Balletjes, flesjes waar ze iets uit weet te halen maar ook deze super leuke Brain train kast. De bakjes schuift ze door middel van het touw steeds naar links om hem er dan uit te trekken en het snackje op te eten wat er in zit. Soortgelijk spel heeft mijn hondje ook…geloof me die deed er langer over om te leren. Dit gaat ook met zo’n enthousiasme dat de bakjes door de kamer vliegen.

 

         

Beloning na hard werken

Natuurlijk beloon je je diertje nadat ze hard geoefend hebben. Dit kan met de reguliere brokjes maar soms is het ook leuk om ze iets anders te geven. Je kunt voor speciale snoepjes gaan maar ook voor een heerlijke kruidenmix. In dit geval mocht Lizzy de Gasmix uitproberen. Deze mix viel zeker in de smaak. Ze moest even goed ruiken en begon eerst de lekkerste dingetjes er uit te eten maar snuffelde toch verder en at er steeds meer van.

De zakjes zijn er in verschillende smaken.

    

Conclusie

Leuke producten op een website van iemand met echte passie voor deze prachtige dieren. Met een assortiment wat steeds nog aangevuld wordt zeker de moeite waard om in de gaten te houden als je je pluizebol wilt verwennen.

 

4 gedachten over “Maak je konijntje super slim

Laat een reactie achter