Thee met een biologisch verhaal

De afgelopen weken is er had gewerkt aan mijn nieuwe huisje met geweldige mensen. Tijdens de eerste house warming kreeg ik een geweldig cadeau. Thee en heerlijke chocolade. Daar maak je mij ontzettend blij mee. Wat een waanzinnige vormgegeven doosjes met geweldige titels. Een goed printje en ik ben instant enthousiast want daar ben ik gek op. Het merk was voor mij onbekend dus een leuk onderwerp voor een nieuwe review.

Natural Temptation thee

Natural Temptation is een biologisch theemerk met 14 verschillende smaakjes en momenteel een limited edition.
Allen prachtige thee soorten met een verhaal en een bijzondere herkomst. Ingrediënten komen onder anderen uit een bergdorpje in Vietnam of een kruidenfarm in Egypte. Allemaal biologisch en eerlijk. Boeren worden opgeleid om de beste producten te leveren en krijgen eerlijke verdiensten.

 

Home sweet home

Als eerste de prachtige paarse verpakking met de thee Home sweet home. In deze thee zit onder anderen appel en kaneel. Het heeft een waanzinnig lekkere warme geur die perfect bij zijn naam past. De kaneel en appel kun je beide goed herkennen maar zijn niet heel overheersend.

natural temptation thee

Congratulations

Deze frissere thee heeft als belangrijk ingrediënt citroengras met groene thee. Een heerlijke smaak voor overdag. Hij heeft meteen ook een hele andere geur en daardoor ook sfeer dan de andere. In de middag vind ik deze fijn, een wat frissere oppepper.

Natural Temptation thee

Rise and shine

Van de vrolijke zonnig kleur word je al meteen vrolijk. Ook in deze thee zit citroengras maar ook zonnige verveine. Verveine is een kruid met een frisse zachte smaak en licht citroen achtig, soms zelfs naar munt neigend. Een fijne combinatie om mee wakker te worden.

Natural Temptation thee

Hug in a Cup

Dit is echt een iets pittigere versie in vergelijking met de rest. Verrijkt met gember en zoet venkelzaad. Nu ben ik gek op gember en al helemaal in thee. Het geeft je echt daadwerkelijk een warm gevoel dus de naam van deze smaak past perfect!

Conclusie

Stuk voor stuk ontzettende lekkere theesoorten. Een fijn idee dat ze allemaal biologisch zijn, daar hou ik toch wel heel erg van. Allen niet heel erg sterk qua smaak maar zeker voldoende om de kruiden goed te herkennen. De smaken zijn erg uiteenlopend dus erg leuk qua variatie gedurende de dag. Verder een lust voor het oog dus zonde om in een keukenkastje weg te stoppen eigenlijk.
De thee is verkrijgbaar natuurwinkels, diverse drogisterijen. Een lijst vind je op hun website

Natural Temptation thee

28 gedachten over “Thee met een biologisch verhaal

  1. Hug in a cup. Dat zou er eentje voor mij zijn! Door mijn mondhygiëniste die mij vertelde dat losse thee veel beter is voor je tanden dan theezakjes (zou je tanden minder verkleuren) ben ik eigenlijk al een paar maanden overgestapt op kokend water met verse plakjes gember (ik schil ze en snij ze in smalle plakjes). Soms met een beetje honing maar meestal ‘as it is’. Dit klinkt alleen wel heel erg lekker. De pakjes zien er ook mooi en vrolijk uit. Ik loop toevallig straks langs een natuurwinkel …

  2. Prachtig! En die congratulations is natuurlijk perfect voor een kadootje! Ik geef altijd graag ‘iets wat op kan’ in plaats van spullen dus ik hou dit even in gedachten!

  3. Ik ben een echte theeleut (ruim 20 smaken in huis) maar dit merk ken ik helemaal niet! Ben meteen even doorgeklikt naar hun website, al mag ik van mijn man voorlopig geen thee meer kopen… 😂

  4. Dit zijn erg leuke theetjes! Ik werk veel met snail mail (slakkenpost, penvriendinnen) en we wisselen onderling vaak thee uit. Deze theetjes heb ik al een aantal keren mogen ontvangen <3

Geef een reactie