Het jaar eindigt. Tijd voor reflectie!

De dagen vliegen voorbij. Voordat je het weet is er weer een jaar voorbij. Sommige jaren zijn gevuld met prachtige gebeurtenissen en van sommige jaren ben je blij dat ze voorbij zijn. Mijn blogs gaan meestal over algemene zaken. Leuke uitjes, mooie producten maar soms vind je er een persoonlijke tussen. Het is  tijd voor mijn persoonlijke reflectie van het afgelopen jaar.

Hoogtepunten

Ik heb dit jaar leuke hoogtepuntjes gehad. Veel concerten mogen beleven van Anouk tot Kensington, van Waylon tot Guns & Roses. Heb in de zomer een fantastische vakantie op Lanzarote gehad met mijn 2 kinderen en mijn nichtje en zie mijn kinderen elke dag groeien en ontwikkelen waar ik heerlijk van geniet.  Ik ben meer en meer gaan bloggen wat goed aansloeg. Mag vast voor een aantal websites schrijven, de leukste producten reviewen en mijn hersenspinsels spuwen. Maak de wildste fondant en chocolade taarten op bestelling en heb natuurlijk mijn twee internetwinkels Footstore en Juulswinkeltje. Van al deze dingen geniet ik enorm.

Dieptepunten

Maar het was ook een extreem zwaar emotioneel jaar. Het jaar dat mijn grootste nachtmerrie uitkwam en ik mijn twee kinderen moest vertellen dat papa en mama niet langer samen zijn. Een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb moeten doen. Al weet je dat het goed is, je gunt een kind een stabiel gezin.

Het jaar dat we na 20 jaar de knoop doorhakten, ons huis te koop kwam en ik voordat het verkocht is afgelopen week in mijn nieuwe woning getrokken ben met onze 2 kinderen.

Met de hulp van mijn liefste zusje, mijn moeder, vader en vrienden hebben we een week gebikkeld om het huisje bewoonbaar te maken en een nieuw thuis te creëren voor ons drietjes. Een thuis waar rust heerst. Een klein huisje, gehuurd omdat mijn oude nog niet verkocht is. Maar wat maakt formaat uit als je weer kunt ademen.

Mijn wens

Voor 2018 hoop ik op meer rust maar juist ook op het weer terugkeren van mijn tomeloze enthousiasme. Mijn shops weer een gigantische boost geven, nog veel meer schrijven en vooral nog heel veel meer leuke dingen doen. Genieten weer van het leven, vol optimisme en creativiteit.

Voor iedereen wens ik dat 2018 een topjaar wordt. Jaag je dromen na, geniet van het leven en van elkaar!

PROOST!

juulsblogt

2 gedachten over “Het jaar eindigt. Tijd voor reflectie!

  1. Ik hou altijd van jaaroverzichten. Maar pfff, wat heb je, ondanks de hoogtepunten een pittig jaar gehad zeg. Fijn dat jullie nu weer een nieuw fijn plekje hebben gevonden, klaar voor een nieuwe start. Wens je alles het goeds voor 2018!

Geef een antwoord