Op reis, inpaktips en een leuke gevonden site!

Ok, stel… Je gaat 10 dagen op vakantie, gelukkig naar een warm oord dus je skipak kan thuis blijven. Dus je moet voor 10 dagen outfits bij elkaar rapen…en dan voor 3 personen in 1 koffer. Zo verliep mijn vakantie tenminste 1 week geleden. Het is dan de kunst om slim in te pakken. Wat neem je wel en wat niet mee. Back to basic, wat heb je nu echt nodig aan kleding.

Wat neem ik mee

Ik probeer met mijzelf en de kids altijd in praktische setjes te denken. Een spijker kortebroek kan overal bij. Deze kun je zeker minimaal wel 2 dagen aan maar ik zorg dan wel voor 2 verschillende shirtjes. Mijn dochter heeft de neiging om voor alle dagen een volledige outfit in te pakken. Dat gaat niet passen dus bepaalde stukken van haar zijn ook geschikt voor meerdere dagen en hoppa dat scheelt alweer 2 korte broeken en 2 rokjes. Omdat wij naar het warme weer gingen  zorgde ik voor los zittende kleding. Vooral ook geen spullen mee die wat meer liefde nodig hebben. Denk hierbij aan kwetsbare stoffen, stoffen die ontzettend kreuken, allemaal niet handig.
Ook heb ik dit jaar alles opgerold, dit scheelt inderdaad wonderwel qua volume. Geen idee hoe dat kan, plat opvouwen ziet er ook goed uit maar toch. Het scheelde echt. Al met al had ik zelfs nog wat ruimte over in de koffer! Niet slecht gedaan dacht ik.

Verrassende site

Tijdens de inpakfase zat ik online te sneupen hoe anderen dit aanpakken. Grappig genoeg kwam ik op een kledingsite uit die items heeft, speciaal om mee op reis te nemen. De items zijn geïnspireerd op mooie vakantieoorden en passen per serie allemaal perfect bij elkaar. De huidige collectie is geïnspireerd op Portofino, Italië. Mocht je dus nog naar iets nieuws op zoek zijn kijk dan zeker even hier bij Trvl Drss.

    

Ook niet onbelangrijk is dat ze van comfortabele kleding houden. Je bent op reis dus het moet gewoon lekker zitten en niet kreuken. De stoffen hebben lichte stretch, vallen soepel om je lichaam en zijn licht in gewicht. Echt super origineel en leuk om zo wat setjes samen te stellen. De kleding is netjes maar ook zeker geschikt voor een dagje strand. Zeer comfortabel om te dragen en daardoor veelzijdig.
Een leuke aanrader mocht je nog wat vulling voor je koffer en/of handbagage zoeken!

    

Laat een reactie achter