Label nu de spulletjes van je kids met deze stickers!

Ok school gaat weer los. De kastjes staan weer vol drinkbekers en broodbakjes. Tassen zwerven overal en nergens incl. een constant uitvallende inhoud. Maar ja, wat is nu ook alweer van wie en waar is die ene drinkbeker gebleven die nog in de klas stond? Ik was er klaar mee. Op een aantal items zorgde ik dat de kids hun naam op stond. Aangezien wij wel van het rondslingeren zijn is het fijn dat men weet dat die achtergebleven beker van ons is i.p.v. dat hij weggegooid wordt omdat de eigenaar onbekend is. Zo kwam ik terecht bij My Nametags.

My Nametags

Een site boordevol leuke labels. Perfect voor kleding, bekers, broodbakjes, agenda’s, etui’s en noem maar op. Ik koos voor het gekleurde label wat je zelf kunt ontwerpen. Je kunt ook kiezen voor diverse toepassingen. Kies voor strijklabels of zoals ik voor labels die eigenlijk voor alles toepasbaar zijn. Mijn type label kun je op zowel een broodbakje als in een label in kleding plakken. Zijn dus niet om te strijken dus niet geschikt meteen direct op stof maar wel perfect te plakken op kledinglabeltjes.

Mijn bestelling

Je kunt bij het bestellen kiezen uit enorm veel verschillende dessins. Kies een stoere of lieve print als achtergrond. Hierna kun je een kleine afbeelding kiezen die er op mag.
Zodra je die gekozen hebt ga je door met de tekst. Kies uit een aantal verschillende lettertypes en kleuren. Ik koos ervoor om hun naam en mijn telefoonnummer er op te zetten. Zo is de eigenaar altijd traceerbaar leek mij.
De kids konden mooi zelf hun hele label op deze manier samenstellen zodat ze ook echt naar hun wens waren.

Het resultaat

De labels waren super snel binnen. Keurig verpakt in een envelop waar je ze ook mooi in kunt bewaren. Het ontwerp is precies zoals we ze gemaakt hadden. Echt super leuk. En zeg nou zelf, dit maakt wel heel veel verschil toch? Geen papiertjes met tape eroverheen, in nood een geplakte pleister of wat dan ook 🙂 Mijn type stickers kosten € 16,95 per 56 stickers.
Dit jaar gaan ze bepakt, bezakt en bestickerd terug naar school!

 

 

Geef een reactie